2018. május 30., szerda

Vörös hajas kihívás

Vörös hajú szereplők
Tessa_Linyssim kihívásán a 372.-ként vettem részt.


Halihó!
Elég sok könyvben találkoztam már vörös hajú szereplőkkel (emellett teljesen oda is vagyok a vörös hajú pasikért… :3), ezért szerettem volna egy kihívást szentelni nekik. :)
Volt ilyen kihívás, de már lejárt, ezért csináltam egy újat.
A teljesítésért nem kell mást tenned, mint:
– elolvasni EGY könyvet, melyben szerepel vörös hajú karakter. Nem kell főszereplőnek lennie, de azért legyen pár mondata/jelenete a könyvben (csak életben lévők jöhetnek!);
– hozni egy idézetet, melyből kiderül, hogy valóban vörös haja van;
– hozni az Én és a könyv linket (csillagozás + pár mondatos értékelés) a könyvről, amiben találtad azt a bizonyos „vöröskét”;
és már megy is a plecsni (melyen Bartek Borowiec, a vörös hajú lengyel modell látható. *.*).
Csak a kihívás kezdetétől fogadom el az olvasásokat, egypercesekkel pedig ne is próbálkozzatok, legyünk korrektek! Újraolvasások jöhetnek.

UPDATE: 2018. 01. 20.-tól kell szöveges értékelés is! Emellett pár kérdést is tisztáznék: festett vörös karaktert is elfogadok, bár a természetes vörösnek jobban örülök. Ősz hajú, de még vörös szakállal rendelkező szereplő szintén jöhet, azonban halottak nem. Kivételt képeznek ez alól az élőhalottak, pl. vámpírok.
Köszi mindenkinek a részvételt, és jó olvasást! :)

Egy könyvet vittem, két idézettel.
Kimberly Derting: Eskü
"A másik őr, egy vörös hajú, sápadt férfi a horpadt mellkasához szorított puska ravaszára tette
az ujját."
"Még érthetetlenebb volt, mikor az első őr arcán a félelem kifejezése suhant át, és még a vörös hajú társánál is gyorsabban cselekedett. Egy határozott mozdulattal kicsavarta a vörös járőr kezéből a puskát."

Megérkezett a 351. kitüntetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése