2018. május 15., kedd

MÜK-os jelentkezés

Esőre ébredtünk, szinte egész nap esett. Nem volt ez szakadó eső, de azért elég kitartó volt, még ha néha csak szitálásnak volt mondható. Egy jellegzetesen szürke nap, amelynek azért megvan a maga hangulata...
Ezért most marhára örültem annak, hogy nem kell esernyőzve kimenni és felmenni ügyintézni.
Ma van ugyanis a munkaügyi központos jelentkezésem. Még érvényes az a tavaly augusztusban kapott lehetőség, hogy csak minden második alkalommal kell személyesen megjelennem a betegségemre való tekintettel, a többit netes jelentkezéssel kiválthatom. Nyilván azzal sem késlekedhetek és pontosan, precízen kell végrehajtani.
Már egyszer volt alkalmam élni vele, most van a második. Úgyhogy előkerestem az előző jelentkezésemet, és felülírtam, kicsit átszerkesztettem, tízszer átnéztem és elküldtem.
Délután fél 5 körül érkezett válasz, hogy elfogadták a jelentkezésemet, megadták a következő időpontot, s figyelmeztettek, hogy arra mindenképp személyesen kell megjelenni.

Istvánnal hónapfordulósan köszöntöttük képeslapokkal egymást.:))
Kimostam két géppel... azaz... milyen érdekes, hogy így mondjuk, igazából mindig ugyanazzal az egy géppel mosunk ki különböző adag rongyokat. Tehát két mosásprogramot indítottam. (De mennyivel egyszerűbb már az első variáció? És mindenki érti, kivéve, aki direkt akar belekötni.:DD)
Megnéztem a tegnapi Elifet és Vigyázatot videóról, valamint tv-n a BK-t.

Este bundáskenyeret sütöttem, újhagymás kísérettel toltam be.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése