2018. május 30., szerda

Tavaszi kihívás

Évszakok -- Tavasz (2)
Emília5 kihívása, melyen 371. jelentkező voltam!


Sziasztok!
Ismét itt a tavasz, legalábbis napokon belül március lesz, habár az időjárás még a telet idézi. Újra létrehozom az Évszakok kihívás sorozat Tavasz fordulóját, ez már a 2. alkalom.
Mit kell tenni ahhoz, hogy megszerezd a TAVASZ kitüntetését:
Olvass el egy könyvet, amiben szerepel a tavasz. Éppen akkor játszódik a történet, vagy említik a hónapokat (március, április vagy május), esetleg tavaszi ünnepet (pl. húsvét, virágvasárnap, március 15. nőnap stb.), vagy éppen pattannak a rügyek, olvad a hó, bújik a hóvirág, az ibolya stb.
A lényeg, hogy hozz a könyvből, amit olvastál ennek kapcsán, egy idézetet, amiben megemlítik valamilyen módon a tavaszt. Lehet újraolvasás is vagy idegen nyelvű. Műfaj sem megkötött.
Kérek egy „Én és a könyv” linket hozzászólásban, és az idézetet. Értékeld is a könyvet, legalább csillagosan, de örülök neki, ha legalább pár szóban szövegesen is.
Az olvasásokat 2018. március 1. után fogadom el, és május utolsó pillanatáig tart az időszak. Persze ne felejts el feljelentkezni a kihívásra.
Várok mindenkit, jöhetnek azok is, akik a többi résznél nem voltak jelen, és persze remélem, akik itt voltak eddig is, ezután is megtisztelnek a részvétellel! :-)

Dániel Anikó: Flóra c. könyvét hoztam.
"A kora tavaszi nap szokatlan melegséggel sütött. A széles, nyílegyenes fasor rügyezni kezdő gallyain, a könnyű szellőben játékosan csillant meg a fény. Enyhe tavaszi napsütés áradt be a széles, nyitott ablakokon keresztül és a sima, vörösesbarna ebédlőt fénnyel, derűvel árasztotta el."

Megérkezett a 358. plecsni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése