2018. május 4., péntek

Fülbevalók

Szilvire bízva újabb egy számla befizetése. Ezt most a Tescóban intézte, merthogy mindig figyeli az akciókat, így most ott volt.
Reggel már volt egy mél, melyben jelezték, hogy ma fogják kiszállítani a csomagomat.
11 körül kaputelefon, csomagos posta, és utánvéttel átvehettem a kis légbubi-borítékos csomagomat, amelyben az orvosi acélból készült fülbevalók rejtőztek.
Minden rendben volt, pont annyi, pont olyan cucc érkezett, mint amilyet vártam.
Tényleg szépek, tetszenek.
Megpróbáltam lefotózni is, bár ez elég körülményes volt azért ilyen apró cuccoknál egy kicsi kompaktgéppel.


Fél 2-kor a postás is csengetett, hozta az fht.-mat. Kiszámíthatatlan, mikor küldik, volt már, hogy konkrétan 1-jei hétvége vagy ünnep miatt már előző hóvégén meghozták. Most és húsvét előtt (holott az is elsejére esett) meg nem; simán kivárták a következő hétvége előtti utolsó munkanapot.

Túrós csuszát készítettem, sok-sok pörccel.
Megnéztem a tegnapi Elifet és a tegnapi Vigyázat, szülővel vagyok c. műsort.
Dani lerendezte az anyám által venni kívánt vegyes süteményt. Itt a Tóciban is van cukrászda, ahol kilóra lehet venni összeválogatott süteményeket. Karácsonykor még egy ezres volt kilója, most itt 1200. Ezek ilyen zserbószerű szeletek, és Dani is összeszedett 1 kilónyi, 4-5-féle sütit. Próbáltuk anyámat lebeszélni, de nem lehetett -- ha nem vettünk volna így, akkor mindenképp elkezdett volna sütni valamit anyák napjára, attól meg meg akartuk kímélni.
Így Dani ezt a cuccot el is vitte hozzá, anyám meg lefagyasztotta. Már karácsonykor is ezt csinálta, a felhasználás előtti este vette ki a fagyasztóból, és mikor már délután ette az ember, olyan volt, mintha friss lenne.

Istvánnal telefonoztunk, leformatáltuk gépben a fényképezőm memóriakártyáját, mert Linuxban egyáltalán nem tudtam ilyet csinálni. Persze csinálhattam volna a fényképezőben magában is, csak a megszokás, ugye. A számítógépben szoktam formatálni, mivel ott mindig látom, mennyire van már betelve, és látom, minden le van-e töltve.
Este BK, olvasás, net.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése