2018. október 1., hétfő

Házimanó

Eltelt pár óra a napból, mire tudatosult bennem, hogy "nincs foga" a benti hőmérsékletnek! Nem hideg a kezem, nem fázok az ágyból kikelésnél meg ilyenek.
Dél körül ért el az agyamig, megérintettem a radiátort, és tényleg! Langyos volt! Nahát, fűtenek!
Még szokatlan számomra ez a módi, mert régen ez úgy volt, hogy ha tartósabban lehűlt az idő, körbejárták a lakókat, és aláíratták, hogy kérik-e vagy sem a fűtési szezon előtt (vagy után) a fűtést. Mostanában nincs ilyen. Mindenesetre örültem neki.

Áthúztam az ágyneműt, beraktam a gépet. Teregetés után beraktam még egyet az itthon használt nappali és éjszakai cuccaimmal. Legyünk túl mindenféle mosáson-száradáson pár napon belül.
Mosdó-, mosogató-, vécésúrolás után megfőztem egy bablevest és ettem.
Unokahúgommal leveleztünk, mégpedig anyám macskája ivartalanítását tervezgetve. Nem könnyű feladat a megvalósítása... de azért nem adjuk fel. Ő szorgalmazta elsőként, vagyis ő írt rám ezzel kapcsolatban.

Megnéztem a Hat nap, hét éjszaka c. filmet (Harrison Ford), valamikor régen már láttam, de most jólesett.😊
Este Survivor, BK nézése.

2 megjegyzés:

  1. Kedves! Szép a megfogalmazás, egyszerű, tiszta élet, többen így élünk, beosztással, napi teendőkkel és örömökkel. Még milyen jó, hogy ezt is, azt is meg tudjuk tenni, főzni és tudunk ajándékot adni, mert van Kinek és Miért. Isten hordozzon a tenyerén, jó egészségben, örömökben, s minden jóban és szépben. Barátsággal - Georgina Bojana

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Bojana, köszönöm szépen soraidat. Soha nem reklámozom eme blogot, így mindig meglepetés, ha olykor valaki rábukkan. De nemcsak rábukkan, hanem e mezei egyszerűségben is megfogja valami.
      Nagyon köszönöm a jókívánságokat, és mindezt viszont kívánom!
      Üdvözöllek szeretettel - Magdi

      Törlés