2018. október 4., csütörtök

Készülődések

A tegnapi rajzokat keretbe raktam, és így is megpróbáltam őket normálisan lefotózni. Oké, most volt nappali fény, de hát az üveg miatt így is elég szerencsétlen volt a szitu... Mindegy, a fotók olyanok lettek, amilyenek.

Lefagyasztottam egy adag csirkecombpörköltet makarónival, meg egyébként is likvidáltam a hűtőből; ne tároljunk már ott olyan hetes dolgokat, amiket nyilvánvalóan már senki nem fog megenni...

Honestyvel az erkélyen lévő 3 kis vidám cinke sürgölődésének örvendeztünk. Ő ezt az örvendezést recegtetéssel, én pedig fülig érő szájjal való óvatos óbégatással fejeztem ki.😊
Nem tudtam lefotózni őket, mert ha elhúzom a függönyt, seperc alatt köddé válnak; de ilyenek voltak:

Hangos csiviteléssel tüsténkedtek a virágládákban, melyekben már évek óta csak a föld van; valamint azok szélein és az erkélyrácson. Meg lehetett volna őket zabálni.

Megjött a postás a havi kemény járandóságommal -- hurrá!
Zacskós grízgombóclevest főztem, valamint tükörtojást sütöttem utána.
Összepakoltam az István ajándékait dísztatyóba. Lett aztán végül egy jó anyagú sötétszürke pulóver, egy papucs itthonra, egy megjelenéses idei antológia, egy óriási tábla rizses csoki, két meglehetős húsvéti csokinyúl, egy kávé, egy macis hűtőmágnes és a két rajz keretben. Egészen "megelégedhető" végeredmény részemről ahhoz képest, ahogy állok. Nem gondoltam volna, hogy fele is összejön.

Megnéztem a Nyerő páros 10, 11. részeit, majd pirítóskészítés után a Survivort és a BK-t.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése