2018. augusztus 22., szerda

Szülinap, névnap egyszerűen

Ma a Tescót jártam meg egy óra alatt, oda is, vissza is busszal.
Főznivaló húsféléket vettem, meg egyéb "apróságokat".
Odaadtam Szilvinek a szülinapjára és Bence névnapjára szánt pénzeket; ő úgyis sokkal jobban tudja, mi kell nekik.




Megmostam a hajam, megcsináltam a tegnapi virágkocsis fotókból egy albumot a netre.
Szilvi szendvicskészítésbe fogott, ami nálunk elég mindent átfogó, tehát semmit nem nélkülöző szendvicsek készítése.😊
Danit is vártuk, végén minden összejött.
(Kicsit aggódtunk Haramia miatt, de nagy szerencsénk volt, csak a vége felé akart szegénykém az asztalon kajázni és utána hasmenni.)
Bencus kapott egy kosárnyi ajándékot, melyben könyvek, kifestő- és különböző feladat-, gyakorlatos füzetek voltak, de ezenkívül játékfélék is, traszformertől kezdve plüssig, és ruhaneműk. Ezek csak négyőnk nevében vett ajándékok (anyám, Szilvi, én, Dani); nyilván mint mindig, a másik, apjos részen még voltak/lesznek bőven meglepik.

 


Dani munka után jött, elég fáradtan. Nyilván jólesett neki a közeg, a szendvics stb., mert nem sokáig volt annyira rezignált.
Most Szilvi nem rendelt tortát, az iskolakezdés, beszerzések kicsit háttérbe szorították ezt a dolgot; én is javasoltam neki a sütis megoldást, amit már nem csak a mi szülinapi ünnepeinken látok. Elvégre a gyertya és a tűzijáték azokon is elhelyezhető, az ünneplés megoldott, és valószínűleg a sütemény is ízlik majdnem úgy, mint a torta.






 



Pakoltam Daninak is és anyámnak is bőven szendvicset, anyámnak egy csokis fánk és linzer is ment. Utólag nem győzött hálálkodni, hogy ő milyen jókat evett ebből... Dani szerencsére még ekkor este elvitte hozzá.
A BK-t Istvántól kértem el megnézésre, mivel nyilván lemaradtam a korai kezdés miatt.
A Szulejmán is napi program volt még máról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése