2018. augusztus 15., szerda

Évfordulós

Ma arra ébredtem, hogy hát bizony, felettünk is eljárt az idő: Istvánnal 12 éves kapcsolatunkat ünnepeljük. Lehetőségeinkhez képest megünnepeltük, privátban és netes képeslapokban szépeket írtunk és küldtünk, meg hát este telefonáltunk is.💜💜
István kitalálta, hogy még erre az alkalomra nem gondolt ki ajándékot, így hát valami idegen oldalon talált keresztszemeseket nekem, átküldte, nézegettük... majd kettőt választottunk és megrendelte. De ez nem ilyen jó magyar megközelítéses oldal, ahonnan pár nap és megjön a cucc. A hasonló oldalaknál egy-két hónap is eltelhet, mire szinte már el is felejti az ember; és majd megjön valamikor. Tudom, mert Dani is ilyenről rendelte nekem tavaly a két turbánt -- szerencsére megjöttek és használtam is őket rendesen. Előnyük a hosszas várakozási idő után, hogy iszonyúan hihetetlenül olcsó áraik vannak. Azok a finom, elasztikus anyagú, pasztellszínű és kényelmes kemós fejfedők, melyeket szinte leggyakrabban használtam, még ezrest sem érték el darabonként! És tudom, ugyanígy volt a telefonhátlappal, asztali mobiltartóval, a ceruzákkal... Várni kell rájuk, de szinte ingyen vannak.
No, ezeknek a keresztszemeseknek is a honi árakhoz képest olyannyira minimális áruk van, hogy én pl. meg sem mertem volna rendelni, mert azt hittem volna, hogy tutira valami tévedés van.
Ha megjön egyszer és tényleg normálisan benne lesz fonal, minta, minden, és méretre is stimmel, biztosan még inkább el leszek hűlve és akkor már kénytelen leszek el is hinni.😇

Linóleumfelmosással folytattam az ünneplést: konyha, előszoba-közlekedő, vécé, fürdő.
Húsleveskockával és laskabefőzéssel abszolváltam mára levest, ennyivel be is értem. A laska alatt cérnametéltet értek... csupán azért, mert hallottam már, hogy valaki mindenféle levestésztát csigának hív családostul, legyen az bármi; meg hogy valaki mindenféle köretnek való főtt tésztát laskának. Pedig nálunk gyerekkortól kezdve a vékonymetélt a laska.

Kiolvastam Nicholas Sparks: Üzenet a palackban c. könyvét, valamint megnéztem a tegnapi Elifet.
Este pirítóst csináltam, és megnéztem a BK-t, később a Szulejmánt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése