2019. január 21., hétfő

Várakozásos

Délelőtt -- holnapra készülve -- elővettem két onkológiai kórtörténetet tartalmazó dossziét. Az egyik vaskos, a másik vékonyka. A vaskosat már nem cipelem magammal minden egyes vizsgálati alkalommal, de a vékonyból is rendszeresen szelektálni kell, mert pl. utoljára rám szóltak, hogy mindig csak a legutolsó ambulánslap és a vizsgálati eredmények kellenek; nyilván minden benne van a gépben. Előtte nem raktam ki az azelőttieket, gondoltam, belefér... Úgyhogy most átnéztem és átsorjáztam néhány iratot a vastagba, nehogy szó érje a ház elejét.

Szilvi iskolába vitel után befizette a villanyszámlát, vásárolt.
Kora délutánig vártam Dani hívását, aki egy netes rendelését ide szándékozott hozatni, mivelhogy ő dolgozik. Na de nem az én címem volt megadva, hanem úgy gondolta, hogy majd amikor a futár telefonál neki, ő akkor mondja meg. Viszont azt már én is tudom, hogy egyáltalán nem feltétlenül telefonál minden cég futára... Nekem sokkal többször volt, hogy e-mailt küldtek csupán a szállítás időpontjáról. De olyan is volt, hogy semmi előzmény nem volt, csak egyből a kaputelefon...
Utólag mondta Dani, hogy volt telefon, és mivel ők is úton voltak valahol nem messze, hát megbeszélték és találkoztak, s megtörtént az átvétel.
Ma nyugton voltam, nem főztem, úgyhogy ebéd a tegnapi kaja, este pedig sonkát, főtt tojást és sajtot ettem.

Este Drága örökös, BK; és természetesen a szlovák sorozatom 54--56. részei.
Hót ideg vagyok a holnaptól, ilyenkor mindig alig alszom pár szaggatott órát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése