2019. január 15., kedd

Anyámnak mobil

A derekam változatlan.
Tegnap nem írtam, de Bence nem ment iskolába hétfőn. Délben Szilvi elment a kajájáért, hiszen ha a hiányzás első napján telefonál be, attól még a mai kajáját kihozzák a gyereknek, mivel addig még nem volt lemondva. Délután pedig orvosnál voltak, aki influenzaszerű kórt állapított meg, és egész hétre "kiírta".

Reggel a mosdó lefolyótisztítását végeztem el, mert már megint lebegett a műanyag szűrő a víz tetején. Ez úgy idegesít, hogy ahogy észlelem, máris tisztítok.
Nálunk mindig, mindenhol szűrők vannak, mosdóban, mosogatóban, kádban. Én vagyok a naponta többször szűrőkimosó, kicsapkodó, tisztító... és mindezek ellenére olykor szükség van lefolyótisztításra.

Dani kevéssel dél előtt telefonált, hogy felhívta a futár (anyámnak rendelt mobil ügyében), és megbeszélte vele, hogy ő dolgozik, ergo nem tudná-e hozzám felhozni a cuccot...
Kb. szűk órán belül kaputelefonozott is a futár, és sikerült a minicsomagot átvennem.


Ezt a mobilt vettük, 5990-ről 3990-re volt akciózva.
Szilvi lement vásárolni, Bencus itt maradt természetesen. Nincs vele sok gond, nem eszik, azaz amit ehet, ki van készítve, sok-sok teával. Néha lázas, fekszik egész nap, kapja a gyógyszereket, és hát... okostelefon.
Istvánnal csetelés, Dani telefonált estefelé, mikor már hazajött. Kaptak megint munkaruhát, céges pulóvert is.
Blogpótlással haladtam, elolvastam Palotai Borisnak egy nagyon régi ifjúsági regényét: Julika és az ötödik osztály címmel.

Tükörtojást ettem, megnéztem a Drága örököst, a BK-t, A múlt árnyékában 38., 39. részét. Érdekes mód a két rész részletei teljesen össze voltak keverve. Nem tévedés. Nem tudom, ilyesmi hogyan lehetséges; vajon így volt leadva a tévében is? Vagy lehetséges, hogy a letöltésnél ilyen mód keveredhetnek két rész részletei? Mire végignéztem, összepuzzléztam a történetet, de azért bízom benne, később nem lesz ilyen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése