2019. március 6., szerda

Mozgalmas

Két géppel kimostam, kiteregettem.
Nagy "örömömre" volt egy ismeretlen számos telefon, amit ha nem is repesve, de felvettem, ám minek. Hallóztam, mint egy hülye, és nem szólt bele senki. Úúúúútálom az ilyet!
Rákerestem a guglén a számra; nagymértékben ugyanezeket tapasztalják, zavaró, időnként veszélyes hívásnak titulálva. Amit leltem még róla, hogy BP bank. Tehát elvileg a tescós kártyámmal is lehetett volna kapcsolatban -- ámde akkor minek szórakozik? Essünk túl rajta. De mondjuk, ennyi negatív vélemény nem véletlen... egy bank elvileg mégiscsak komoly dolog, nem?

István elküldött egy igen jó személyiségtesztet. Jó részletes, árnyalt, sok mindenre kiterjedő, és őszinte válaszoknál meglepően hiteles eredmény hozható ki.

Csengetett a postás, megjött az fht.-m.
Elolvastam Győry Domonkos: Hölgy alulnézetben c. könyvét... hát, mit ne mondjak, nem kellett volna. Borzasztó volt, még szerencse, hogy ingyenesen lehetett letölteni és relatíve rövid. Lélektipró, trágár, abszolút negatív. Egy energiavámpír, ami után fel kell épülni.

Szokásos apró fasírtjaimat, sok paprikával, borssal, fokhagymával csináltam... azért aprók, hogy ropogjon az egész.😊 Mellé tört krumplit, hozzá pedig anyám almabefőttjét ettem.


Este megettem a maradék grízgombóclevest és két málnalekváros palacsintát.
A szokásos tévés dolgaimat megnéztem.
Honestynek ment a hasa már tegnap is, ma is produkált kétszer. Egyáltalán nem evett pedig semmi mást, mint amiket szokott.😟

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése