2019. március 25., hétfő

Félixszel ellátva

Már 8 előtt érkezett az sms, miszerint 12--15 óra között érkezik a csomagom.
De amikor a délelőtt folyamán bekapcsoltam a gépet, nagyon precízen ott volt az e-mail is ugyanerről. És még 5 tasak Félixünk maradt is, tehát nem kellett éhen halnia a ragadozónak.

Olvastam, neteztem, játszottam.
Grízgombóclevest és virslit főztem, közben leellenőriztem a kaputelefont (sokszor előfordul, hogy elmozdítja valami... kabát, macska stb. és ez "gátolja" a működésben...), aztán pedig éberen figyeltem.
2 órakor telefon, majd miután biztosítottam a futárt, hogy igen, itthon vagyok, 5 perc múlva már jelzett is a kaputelefon.
Tisztes Félix-szállítmányt kaptunk, 15 éve először fordult elő, hogy nem én (vagy Szilvi) cipeltünk. Ez az ügymenet azért megfontolandó a későbbiekben is.
120 tasak Félix, jelenleg első vásárlós előnyként darabjának 93 Ft-ért örülhetünk, később is 99 Ft lehet, ha ugyanezek az árak maradnak. Igaz, hogy csak négy ízben van, két halas és két egyéb -- miközben ugye, eredetileg akár 20-félét is össze tudnék csak zselésből szedni a Tescóban, ha épp feltöltötték az árukészletet --, de ennyi baja legyen Honestynek, hogy "csak" csirke, marha, tonhal és tőkehal között válogathat.


Efeletti örömömben kiolvastam Cynthia Parker: Inkognitó c. könyvét.
Este tükörtojást sütöttem, megnéztem a szokásosakat, majd neteztem, játszottam, fényképekkel foglalkoztam.

1 megjegyzés: