2019. március 2., szombat

Kellemes szombat

Idegölő, hogy a kártyás mobilomon bőven elegendő pénz lenne még hónapokra is, de jön az sms, hogy lejár x napon belül. Erre töltenem kell. Legegyszerűbben e-bankon tölthetem, ott meg a legkisebb összeg 3000... Mivel nem ezt a mobilt használom leginkább beszélgetésre, ezért néha túlteng rajta az összeg.
Mindenesetre ha már e-bank, akkor utaltam a közös költséget, valamint anyám is kért mobilfeltöltést, úgyhogy feltöltöttem mindkettőnk mobilját.
Viszont ha már bővelkedem, akkor küldtem 8 db 250 Ft-os támogató sms-t a debreceni állatmenhelynek -- nem győztem utána törölgetni, mert nyilván gépi sms-ként 8 köszönő üzenet érkezett...

Bencét fél 2-kor elvitték.
Rántott sertéscombot készítettem kukoricás rizzsel.


Kiolvastam R. Kelényi Angelika: Negyven felé pártában c. jó, olvasmányos könyvét.

Este megnéztem A múlt árnyékában c. szlovák sorozatomból az utolsó 7 részt! Tehát a 160 részes sorozat kipipálva. Rendkívül tetszett egyébként végig, az a fajta sorozat, ami pörög, eseménydús pont annyira, amennyire kell; nincs túlbeszélve, nem húzzák-vonják -- lehetne akár a végtelenségig nézni.😊 Teljesen természetes, mégis különleges; gyönyörű tájak, lovak -- és mindemellett végig izgalmas, titokzatos. Szóval szerettem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése