2017. augusztus 4., péntek

Elvagyok - Molyplecsni 50 könyvért

Szívgyógyszerek sikerültek. A hőség rettenetes.
Fejmosás, itthoni fejfedőmosás. Almosok rendbetétele rosszullét nélkül. Egész délelőtt hasmarsok... már eléggé kínlódok bizonyos dolgokkal, úgyhogy Dani mikor rákérdezett, mit hozzon, mondtam, hogy Reparon kenőcs jó lenne. Egyúttal hozott fagyit, 2 kis sárgadinnyét, odaadtam az árát.
Hűtőbeli maradékok szanálása, 5 edény felszabadult, mosogatás -- csupa kellemes és hasznos tevékenység, ami már szinte örömet okoz, hogy tudok dolgozgatni és nem jön a fülzúgás sötétedéssel egybekötve, azaz az ájulás előszele.
Elfogyott a Kaqun víz, úgyhogy rendeltem újra az Internetpatikából. Mivel 5000 felett ingyenes a szállítás, és hogy hosszabb ideig tartson, most két zsugorral (12 palack) rendeltem, és utaltam is a 8400 Ft-ot... Drága, de mit csináljak. Más cucc még drágább, amiket nem tudok megvenni. Így legalább olyan érzésem van, hogy én is teszek valamit saját magamért. Meg egyébként finom is a víz, még ha én ezt is, mint minden mást, keserűnek érzem. El tudom képzelni, milyen finom lenne normális szerkezetű emberként inni.
Megnéztem a Szultánát, István átküldte.

Molytól jött egy plecsni, mert az éves olvasmányaim elérték az 50-et.
Ez a 315. plecsnim.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése