2014. július 28., hétfő

MÜK és utcai kiállítás


MÜK-jelentkezésem volt mára.
Reménykedtem, hogy hamar végzek; az az igazság, hogy közel nem láttam mostanában annyi közmunkást, mint akár csak tavaly vagy idén kora tavasszal. Nem beszélve 2012-ről, amikor is nem lehetett két utcát menni sehol anélkül, hogy szerencsétlen közmunkásokba ne botlott volna az ember...
Már a lenti jelentkezési pultnál ülő hölgy is elintézhette a dolgot (mint múltkor a srác), csak ő most személyit is kért hozzá. Ugyanúgy behívta a gépen a lapomat, kikereste a 3 hónap múlva aktuális időpontot, és bepecsételt a kiskönyvembe. Oszt jó napot kívánok.

Utána felkerestem két aranyfelvásárlót is, bár már alig van valami a fél fülbevalómat és egy szakadt láncot leszámítva -- de gondoltam, az egyik e-könyv kiadás ára kitelik belőle. Az egyik megszűnt. Kétszer is visszamentem, jól látok-e; hiszen ott már régebben párszor voltam, mikor apránként rákényszerültem arra, hogy ott legyek...:( Aztán megbeszéltem magammal, hogy valószínűleg nem optikai csalódás az, amit helyette látok: egy optikus üzlet...:)
A másik meg nemes egyszerűséggel be volt zárva. Két hölgy kerülgette még rajtam kívül az ajtót, hátha mégsem igaz, amit látunk: ugyanis fel volt vezetve a heti nyitva tartás: 8-18, szombaton 8-12. Ezzel szemben_ hétfőn_ 11.15-kor -- zárva. Indok semmi. Oké, hát erről ennyit...
Ez nem jött össze.

Inkább fényképeztem a Csapó utcán virágokat:


Meg aztán a Főtéren is:


Ezután fedeztem fel a Simonffy utca elejénél a Piac utcán néhány MFG Art jelzésű, művészeti szakközépiskola végzősei által készített, kiállított alkotásokat:


Utána a Hal köznél vettem észre egy csomó másikat (nincs itt mind):


Amelyek legjobban tetszettek:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése