2018. február 15., csütörtök

Tápszerhalmaz

Délelőtt Honesty fésülésével töltöttem nem kevés időt. Hatékonyabb lehetnék, ha ennek az időnek a háromnegyede nem a nyaldosásának elhárításával telne el...

Hagymás rántottát sütöttem és ettem, mintegy másfelet. Ez azért haladás a félhez, egyhez képest.
Jött Dani, meghozta a közelibb gyógyszertárból a két nagy doboz tápszert. Mivel egy recepten két "adag" van, így muszáj egyszerre hozni. Még jó, hogy közel van hozzá a gyógyszertár, és így gyakorlatilag hozzám is, mert ezeket biciklivel nem lehetett volna hozni. Egyik fért bele a hátizsákba, a másikat ölben hozta. Itt az "adag" 24 db 200 ml-es Nutridrinket jelent. Tegnap ment kiváltani, de nem volt -- mondták neki, hogy megrendelik, és holnap mehet érte. Az egyik dobozban málna-joghurt, a másikban vanília-citrom ízű tápszer volt. Mindez csekély térítéssel 4570 Ft-ra rúgott, amit utólag adtam oda Daninak.
A hátijába odapakoltuk az anyámhoz viendő cuccokat. Szokásos üveg- és dobozfélék, göngyölegek, száraz kenyér.
Később újra jött, ezúttal anyámtól hozott sárgaborsólevest és pár rántottcsirke-darabot sült krumplival. Természetesen a krumpliköretnek ilyenkor Szilviék örülnek leginkább, én inkább a levesre pályázok, és max. egy rántott alsócombot tudok magában elnyammogni. Ha nem megy, Haramia segít.

Megnéztem a 110. Elifet, este BK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése