2018. február 21., szerda

Szerdai dolgok. -- Pig Dragon 1900

Szilvi részletes elszámolásokat szokott csinálni, forintra. Dátum szerint, és hogy melyik bolt, mit vett, akciós-e vagy sem; piac, postai befizetések -- minden tényleg forintig kiszámolva.
Tehát nagyrészt ő vásárol, és a nekem (és macskáknak) vett dolgokat külön adminisztrálja, nyilván az adott pénzt is, így tudni lehet, hol tartunk, mikor kell megint saját vásárlásra/kiadásra pénzt adni. Most egy hónap adminisztrációjának a lényegét pótoltam az általa vezetett füzetből csak úgy az asztali naptáramba. Ez így van nálunk évek óta, de leginkább az elmúlt egy év óta gyakorlatilag napi jelleggel, a hasznavehetetlenségem miatt. Értsük jól.:)
Én csak akkor térek be egy bótba, ha amúgy is menőkém van valahova.

Felvettem egy helyi számú mobilhívást, valamiféle bankos volt, aki a számlámra érkező munkabéremet akarta, hogy valamit csináljak vele (komolyan nem értettem), de szerencsére hamar sikerült rövidre zárni, mivelhogy nincs munkabérem.

Megcsináltam a PigDragon 1900. szintjét! Anno én nem hittem, hogy ezek a játékok ilyen szinten végtelenek... kíváncsi lennék, egyáltalán van-e valahol végük.

 
Megnéztem a nálam lévő, jelenleg utolsóként küldött, "hosszú távú" Szultánát, azaz a 2. évad 56-57 (154-155.) részét. Hihetetlen jó.

Ezek után olvastam, majd este megnéztem a BK-t és az éjfélig tartó Szulejmánt. Hát, aki dolgozik, az nem csoda, ha kihagyja... Nagyon későre rakják. Nem tudom, miért nem lehet felcserélni az Éjjel-nappal Bp. c. borzalommal... ha valaki azt akarja, úgyis fent marad, a Szulejmán nem kicsivel értékesebb.

Csendben eszembe jutott a mai dátum kapcsán, hogy ma lenne a 39 éves házassági évfordulóm. Tegnap meg az unokatestvéremé lett volna, a 38.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése