2018. február 10., szombat

Szombati vásár

Reggel összekaptam magam, és átmentem az iskolai vásárra. Kb. kéthetente fordul elő ez a vásár, decemberben voltam utoljára. Tényleg elég jól be lehet vásárolni bármiből, mert van itt minden.
Már régóta megjegyezgettem dolgokat, hogy mik kellenének. Pl. egy váltás melegítőalsó. Vagy szemezgetek mindig a háromrészes, füles, zománcozott szeletsütővel (mivel a teflont végképp nem engedhetem meg, be kell érjem azokkal a tizen-, huszonévesekkel, amelyek még használhatók).
Most nem kellett sorbaállni kosárért, szerencsére.
A végére aztán tényleg jól bevásároltam. Megvettem a háromrészes szeletsütőt. Egyenként is lehetett volna, nem volt muszáj mind a hármat, na de így legalább van választék. Kiszámoltam, hogy csak a középsőt vettem én, a másik kettő, a kisebb és a nagyobb a héten érkezett ajándék utalásból épp kitelt.
Vettem egy melegítőalsót magamnak, váltásként, mert mindig gond van, mikor le akarom mosni magamról -- régit kell előszedni, ami már tíz sebből vérzik.
Vettem 5 méter fatapétát, 4 különböző LED-es izzót (itt a legjobb árban kapni), egy csíkos lepedőt, aminek tartása is van, egy visszérkenőcsöt, egy csomag 60 literes, erős szemeteszsákot, ami féláron van a normálboltokban kaphatókhoz képest,  egy csomag kicsi S akasztót, 2 szemüvegtokot, valamint ajándékba egy pulóvert és egy szobapapucsot.
Ezután hazaérve lepakoltam, és újra lementem, ezúttal a DM-be. Vettem 1-2 hiányzó tisztálkodó szert, meg Haramiának tálkás kaját.
Jól végeztem dolgom.:)

Miután elpakolgattam, bekapcsoltam a gépet.
Ez a hétvége irodalmi berkekben gyászt hozott mindazoknak, akik ismerték az illetőt: ma reggelre meghalt valaki, akinek december eleje óta nyomon követem a történetét... Nagyon sajnálatos és nyomasztó dolog. Mindig, naponta figyeltem az eseményeket körülötte... és hát jók voltak a megérzéseim.:(

Megnéztem az Elif 107.-et.
Csengetett öcsém, aki anyámtól hozott zellerlevest és egy jó adag üres palacsintát.
Egyből ettem is mindből, a palacsintákba Katám szilva-körte lekvárjából tettem.

Este megnéztem A mi kis falunk II./2. részét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése