2018. február 16., péntek

Péntek

Időközi ruhaforgatásokkal délelőttre beszáradt a sok mosott ruha, így szépen beszedtem, behajtogattam és zsákba pakoltam a cuccost. Ez is mindig pipa és győzelem.:))
Ezután újra Honesty-fésülés következett, mert bár tegnap fésültem, de nem voltam megelégedve.
Viszont az almozása után nyomok voltak itt-ott, helyileg kellett felsúrolni-kimosni-szőnyegtisztítózni; s ilyenkor a feneke körül is rendet kell rakni. Hosszú szőrű macskáknál mindez kifejezetten szívderítő, aprólékos meló.

Megnéztem az Elif 111. részét, majd A szultána 2. évad/50-51. (148-149.), soronkövetkező kétórás adagját is. Ilyen részletes paraméterekkel jön a letöltéssel, azért másoltam most fel az egész sort.

Szilvi tescózott, hozott némi akciós, négyes Félixet, A4 képkeretet és vedres halászlevet nekem.
Beleraktam a legutóbbi hímzést a képkeretbe, eltelt vele kis idő. Előzőleg már kitaláltam, hogy hova fog kerülni, elég nehéz hozzá, hogy gombostűs nem lehet, de már régóta nincs befúrt facsavar, mindent a 20 éves furmányok hordoznak. Damillal szoktam manipulálni, hogy egy csavaron akár 3 kép is lógjon, egyre hosszabb szálakon persze. Sikerült, falon van.

Este BK, ráadásul hajat is mostam.:) Ez nekem nagy szó, hiszen bő félév kimaradt ebből a szempontból... fejet mosni egészen más fogalom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése