2018. február 7., szerda

Mindenféle

Tegnap a kései órákban másik kedves ismerősöm jelentkezett, hogy szeretne nekem "valami csekélységgel" kedveskedni, elfogadom-e.
Gondoltam, esetleg... valami saját könyv lehet-e, mi más, előre is öröm.:)
De nem az volt, hanem a levelezésünk kapcsán kiderült, hogy szeretne valamivel meglepni, de majd én vegyem meg magamnak, amit szeretnék... Természetesen nem akartam, hogy ilyesmivel terhelje magát, tudom, hogy neki sem habostorta az élet. De azt mondta, hogy ezt már régebben nekem szánta.
Így aztán ma délelőtt meg is kaptam tőle háromezer utalást, majd olyasmire költöm, amit egyébként nem vennék meg magamnak, lemondanék róla. Nagyon kedves, annyira meghat mindig a segítőkészséggel, jószívűséggel találkozás, hogy elrívom magam.:) Nagy köszönet a szívjóságért!:)

Megnéztem az Elif 104. részét, majd telefonált István.
Ezután a Lány a liftből amerikai családi filmet néztem meg, majd újra telefonált István, mert közben amolyan gépes problémáim adódtak, hogy a Jegyzettömb txt-cuccaimnál az istennek nem lehetett jól beállítani a nyelvet, vagyis hogy ne kérdőjelek jöjjenek az ő, ű betűknél. Illetve mikor beírom, akkor még rendben van, csak mikor újból behívom a fájlt, na, akkor másztak el az ominózus magánhangzók kérdőjelekké. Addig-addig variálta, míg a fájl régebbi, még wordben szedett részében is "megromlottak" azok a bizonyos magánhangzók! Aztán végül is megoldható lett a probléma, csak az újonnan elcsesződött fájlban ki kellett végig javítani az ő, ű betűket. Ezt István megcsinálta, nehogy már kardomba dőljek. És onnantól nem játszik ilyeneket, valahogy mégiscsak sikerült átállítani, mert egyébként az istennek nem akarta engedni, mindig visszaállt, ahova ő gondolta.

Este BK, Szulejmán -- éccaka hajmosás.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése