2018. március 4., vasárnap

Télborítós kihívás

Nagyobb dolgok ma sem történtek.
Jóváhagyták Andi maradék 3, általam felvitt könyvét a Molyon.
Szilvi kiporszívózott nálam, már nagyon időszerű volt.
Megnéztem A szultána soron következő hosszú, kétórás, magyar feliratos részét, elolvastam Andi Öt perccel múlt szerelem c. novelláskötetét.
Egy kihívás is eredménnyel zárult.

Rabul ejtő borító - *Tél*
Ezt a kihívást EditVagyok indította, 217. résztvevő voltam rajta.


Nos, helló Mindenki! :)
Az előző kihívások sikerén felbuzdulva, elkészítem a Tél rabulejtés-kihívását is! :D 
A szabályok nem változtak. De a leírás végén felhívnám a figyelmet néhány fontos dologra, ami tapasztalatom alapján úgy gondolom, szükséges. ;)
Azok kedvéért, akik most fordulnak meg nálam először: 
„Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy meglátott egy addig ismeretlen könyvet és bumm…. megállt a szíve, elállt a lélegzete, kikerekedett a szeme, és minden megszűnt körülötte…! Mindegy volt, hogy pontosan miről szól a könyv, tudtad, hogy ez csak jó lehet, nem tudtad levenni a szemed róla, meg kellett venned!
A kihívás lényege nem változott: olvass el egy olyan könyvet, amit azért vettél meg, mert ahogy ránéztél, megdobbant a szíved, érezted, hogy kell neked, és azóta is imádod a borítót! :D
Nem kell mást tenned, mint 
– megnyomod a részt veszek gombot, 
– elolvasol egy ilyen könyvet, 
– hozol nekem egy Én és a könyv linket (teljes olvasásokat szeretnék, melyeket 2017. december 1-jétől 2018. február 28-ig intervallummal tudok elfogadni. :)) 
– Kérnék egy rövid értékelést arról, hogy a könyv volt-e olyan jó, mint a borító első ránézésre. ;) Ezt a hozzászólásban kérném.
És ami nagyon fontos! Sajnos azt tapasztaltam, hogy abból a négy dologból, amit kértem, az utolsó sok esetben lemarad! Szeretném, ha mindenki figyelne valamennyi kérésemre. Nem olyan nehéz! :) 1. jelentkezel, 2. olvasol, 3. hozod a linket, 4. válaszolsz az utolsó kérdésre. Ennyike :) 
Várok mindenkit szeretettel! ♥ 
Köszönöm!
Jó olvasást mindenkinek!

Itt megnézhetitek, mások melyik borítóba szerettek bele: (link)

Ruth Ware: Sötét erdő közepén c. könyvvel neveztem, melynek tényleg a borítója "szúrta ki" először a szemem. Ráadásul téli is, és a történet is télen játszódik.
Megkaptam a 322. plecsnit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése