2017. október 22., vasárnap

Nő a hajam!

Megnéztem az István által átküldött tegnapi Szultánát.
Most Popika szólt, hogy nem kell átküldenem, mert sikerült tegnap megnéznie.
Ezután neteztem, pótolgattam, macskát fésültem, tűzhelyet tisztítottam.
Megnéztem a Nicsak, ki beszél még? 2. részét.
Este a Sztárban sztár 7. részét néztem, fantasztikusan jó volt, csak Oláh Gergőt sajnáltam, mert ő esett ki, holott szerintem szuper élethűen adta elő Presser számát. Igaz, az a baj, hogy most már bárki esett volna ki, mindenkit sajnál az ember, mert mindenki nagyon jó. Csak Oláh Gergő szívünk csücske, az az igazi szerény, művészet iránt alázattal telt, értékrendjében konzervatív emberke, míg a többit alig ismertem ezelőtt.

Megmostam a "fejem", ééééééés... atyaúristen! Észlelés történt: nő a hajam! Éreztem én már valamit, csak nem tudatosult. Ugye, itthon is slityakban vagyok, nem látványos még egyáltalán, de a kezemmel érzékeltem, hogy más a tapintása a fejemnek. Egy-két milliméter még az egész, és nagyon sokára lesz még ebből vállalható haj, még tavasszal is pistikés lesz -- de hihetetlen, mégiscsak nő!
Mert ugyanis olvastam, hogy a sugártól még el is mehet a haj, ha addig nem ment volna el... illetve, hogy akinek már elment, biztos nem a sugár alatt fog kezdeni kinőni! De ezek nyilván általánosítások, és mindig vannak azért az általánostól eltérő esetek.
Szóval nő, na.:) Kíváncsi vagyok, milyen lesz. A sugáron az egyik nő, aki szintén mellműtött, neki úgy volt, hogy előbb kapta a kemót, 6-ot, pirossal, minden... hogy kisebbedjenek a csomói, mire műtik! Július végén hagyta a kemót abba, és szeptemberben műtötték, most jár sugárra.
Nos, ő mondta pont a hét elején, hogy neki már bolyhosodik a feje, mutatta is oldalt, ahogy felhúzta a kendőjét, láttam is. Én elszontyolodva mondtam, hogy na, nekem nem nő semmi. Pedig valószínű, akkor is kezdődött már nálam is valami, csak nem vettem észre.

Éjjel megnéztem egy thrillert, Arcmás címen. Huh!

2 megjegyzés: