2015. december 17., csütörtök

Martha Tailor-kihívás

Martha Tailor / Sidney Lawrence / Mary King
a Vivicu által indított kihívás címe, melyen 12. voltam.


Ilyen kihívás még nem volt. Ezen őszintén meglepődtem, de most pótoljuk. :) Remélem, sikerül valami érdekeset mutatnom. Már akkor is megéri, ha egy ember megszereti Martha Tailor könyveit. :)
Egy magyar írónőről van szó. Nekem nagyon tetszenek a könyvei, főleg a krimik. Végig letehetetlenek.
A feladat: Olvassunk el legalább 1 Sidney Lawrence / Martha Tailor / Mary King könyvet! (Mindhárom név egy személyhez tartozik.) Értékelés nem kötelező, de örülök neki.

A kihívás kezdete 2014. júl. 20-án volt, tehát az azóta olvasott könyveket hoztam egy helyett. Sőt, mikor indultam a kihíváson, akkor is épp egy Mary King-könyvet, a Bilincs és szerelem címűt olvastam, és még aznap túlestem rajta.
Amúgy kortárs, sokoldalú írónő, és szerintem legalább 10 éve (de az is lehet, hogy 15)  írja könyveit. Sokáig nem is tudtam, hogy a három név egy írónő -- elsősorban Martha Tailor orvoskrimijeihez igyekeztem mindig hozzájutni.
A kihívás év végén letelik, és most vettem észre... még szerencse, hiszen jellemzően kortárs magyar regényírónős kihívásommal én is 3 résztvevőnél tartok összesen, ez a kihívás pedig ugye, majdnem másfél éves, és ennyien vagyunk... már nem is csodálkozom, csak azt nem tudom, miért ez az érdektelenség.
A kihívónak akartam örömet szerezni, hogy lássa, van, aki ismeri, olvassa, mégpedig ennyi idő alatt is nem keveset. Kettőhöz értékelést is vittem, pedig nem volt kötelező.
    1. Martha Tailor: Pokoli láz 
    2. Martha Tailor: Látomás 
    3. Martha Tailor: Hirtelen halál 
    4. Martha Tailor: A megszállott 
    5. Martha Tailor: Ördögi szérum 
    6. Mary King: Igaz szerelem 
    7. Mary King: Halálos szerelem
Megkaptam a 264. plecsnit, és leveleztünk is kicsit a kihívóval.


Felfedeztem már régen, hogy az írónő férjéé a kiadó, és a lányuk is ír, már legalább 5 könyve jelent meg. Épp most olvasom Annmary (róla van szó) Rettegés c. könyvét, ami ahhoz képest, hogy igen fiatal az írónő, nagyon ígéretes. Majd betojok ezen a könyvön... bocsánat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése