2015. december 14., hétfő

Amúgy egy sima hétfő

Hétfőn este, párnapi sikertelen ígérgetés után jött Dani, és elhozta a fő/3000 Ft-okat karácsonyi ajándékként, amiből mindenki majd a szükségeseket veszi. Velem meg anyámmal nincs gond, én majd kitalálom magamnak valami szükségesre, anyámnak meg már utaltam a mobiljára feltöltésre, az ő részét most Dani nekem akkor kifizette. Szilviéknek meg megint csak odaadtam a Dani 6000-ét kettőjükre, mint ahogy a magamét is, mert így ő akár összegezheti is és jobban el tudja osztani, valamint tutira nem felesleges vagy már meglévő dolgot vesz.
Szóval Daninak így végül is könnyebb sokkal, mert nem kell neki utánajárnia, mi majd rendezzük.
Egyúttal elhozta a szennyesét is, meg adtam neki egy jó nagy adag tejfölös-kapros-sajtos húsos makarónit, valamint sült kóbászt.
Ilyenkor mindig jól megbeszéljük az elmúlt hét eseményeit, megtekintem a hajvágatását, ésatöbbi.
Hétvégeken is dolgoznak, rengeteg a munka. Ráadásul a szombati műszak után csapatépítés is volt nekik, ami egyébként nem is lehetett rossz (én is inkább ilyesmit tudnék elképzelni, mint a wellness-izéket!): moziba mentek csapatostul, meg pizzériába, valamint söröztek.

Szilvi is folytatja buzgón a vásárlásokat, neki van a legtöbb dolga ilyen tekintetben. Vásárolja az én és az övék napi szükségleteit (felírom és adok neki a sajátomra pénzt, ő meg fillérre leírt listát ad, elszámol precízen), valamint vásárol mindenki nevében maguknak karácsonyra. Minden nap 2-3-4 boltokat jár be, itt a lakótelepen. És talál is ügyes, hasznos, jó dolgokat; eredményes útjai vannak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése