2015. december 25., péntek

Karácsony első napja

Karácsony első napján relatíve sokáig aludtunk, mivel az éjféli mise karácsonyinak számít, ezért nem mentem külön elsőnapi misére is.
Ezen a napon csak deglettünk jóformán, és tele volt a hűtő még maradék főtt kajákkal és pláne szendviccsel; úgy döntöttem, főz a fene. Kitapasztaltam már, hogy teljesen felesleges, ráadásul Bencét is elviszik délután.
Úgyhogy ma kivételesen megnéztem három filmet is, a Reszkessetek, betörők 1. ismétlését (mert tegnap este is volt szokás szerint, csak 24-én lehetetlenség tv-t nézni), amit már a gyerekeim kiskora óta szeretnék végre megnézni, és tudom, hogy poénszámba megy, hogy évente adják, ennek ellenére én soha nem látom. Most direkt számításba vettem. Így megnéztem dél körül az 1.-et, délután egy Kiskarácsony mindenáron c. családi vígjátékot, majd este pedig a Reszkessetek, betörők 2.-t.
Persze a netezés sem maradt ki közöttük, jó az ünnepi hangulat ilyenkor a FB-on is, az ember nem győz megköszöngetni és köszönteni...
Tök jó volt a filmnézés is.:)) Valamint jólesett pihentetni a gerincemet...
Délután 5 körül vitték el Bencust, addig játszott, foglalkozott a sok ajándékkal...
Aztán átadtam Szilvinek a gépet, és tv-zés közben olvastam, hamar eltelt a nap, az biztos.

Másnap anyukám mondta, hogy neki mindegy, hogy minden évben adják, ő igenis, minden évben megnézi az 1-2.-t, és az 1. a kedvence.:)
Egyébként nem is értem, miért kell ebből olyan problémát csinálni, hogy zeng a net és pláne a FB a gúnyolódásból, hogy folyton a Reszkessetek-et adják -- holott egyrészt miért ne, "egy újszülöttnek pl. minden vicc új", ráadásul ezer MÁS van, amit nézhet az ember, ha nem akarja -- miért nem lehet túlhaladni és szó nélkül hagyni ilyen bagatell dolgokat, könyörgöm? Szóval nem értem. Az emberek problémát csinálnak abból is, aminek sok ember örülne, ha csak annyi gondja lenne... Valamint azt sem értem, hogy szakértői módon kijelentik emberek ezrei, hogy "nincs ebben a tévében semmi", holott nekem, bár nincsen gigacsomagom, de ha akarnék, MINDIG tudnék mit nézni. Ez tuti. Csak nem vagyok tévés, kevés dologra van időm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése