2018. június 4., hétfő

Utolértem magam

Esős nap volt (időnként), de meleg.

Szilvi postán befizetett 3 csekkemet.
Utalni akartam pluszban a közös költséget, de évek hosszú sora óta most először, nem boldogultam az e-bankomba való belépéssel! Többször is próbáltam a nap folyamán, de egyszerűen a jelszó begépelése után "úgy marad", ki sem ír semmit, és eleve nem úgy néz ki az oldal, hanem olyan "szedett-vedett". Se a hírleveleket, üzeneteket nem sikerül megnézni.
Most meg már annyiszor begépeltem a jelszavamat, hogy most már csak amiatt se enged be.
Csak azt nem értem, hogy miért nem írja ki, hogy mi a problémája és menjek a fenébe. Sehol semmi.

Tejfölös bablevest főztem, és kisütöttem az összes itthon lévő fehér sós szalonnát.

Legyeket hajkurásztam sűrűn, mert akármilyen szűkre nyitom az ablakokat, valahogy mindig beeszi őket a fene. Ráadásul ha döglégy van, na, attól vagyok nagyon kiakadva.
Délután kukacok voltak Haramia kajájában, hát a guta majd' megütött, hát megköpte a döglégy! Fujj! Fóbiám van a kukacoktól! Hatalmas erőt kellett venni magamon, hogy le tudjam rendezni a dolgot...
Pedig még büszke is voltam, hogy nagynehezen kiebrudaltam egymás után kettőt, a nagyszobában meg leütöttem egyet és lechemotoxoztam egy másikat, mielőtt Honesty kiveri az ablakot...

Vártam a postást, elsősorban a pénzem miatt, vagy akármilyen soros ajánlott levelek miatt. Semmi.

Szinte hihetetlen, de sikerült e blogban utolérni magam!
Mai napnál tartok ezzel a bejegyzéssel. Most legutoljára csaknem egy hónapot kellett bepótolnom, plusz 20 kihívásteljesítés és 2 db kerek teljesítés játékoknál. Ilyen már nagyon rég nem volt.

Levelezések. Este BK és hajmosás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése