2018. június 9., szombat

Iskolai vásár és hajfestés

Délelőtt az iskola aulájában volt vásár. Már számítottam rá, anyámnak akartam venni néhány szükséges fehérnemű-féleséget.
Egy órával nyitás után odaérve még mindig sorban állunk kosárért... De végül is sikerült vennem pár dolgot, nemcsak anyámnak. Pl. a macskáknak is vettem három, alján gumis fémtálat, mivel a gourmetes nyeremény kerámiatálak lassacskán felmondták a szolgálatot. Eltörtek.
Utána a piacon vásároltam zöldségféléket.
Telefonok anyámmal, Istvánnal.
Délután hajat festettem. Kicsit féltem, mert viszonylag világos szőke lett volna a festék, ettől meg féltem, mert nem akarnék platina lenni. Ettől nem is kellett volna tartani, mert elvileg hiába eddig ez volt a legvilágosabbnak elnevezett fösték, az eredmény mégis a legsötétebb lett.
Kicsit elaléltam, mikor világosbarna eredményre "ébredtem". Mondjuk, alapjában véve sötétszőkének is lehet nevezni, amilyen a kezdet kezdetén az eredeti hajszínem is volt. Hamar megszoktam. Csak éppen ezek szerint nem lehet biztosra menni a hajfestékek elnevezései és eredményei szempontjából. Végül is mindegy, csak sötétet még egyszer nem akarok. A lenövések miatt isten ments. Egy sötét hajnál az botrányos, ha nem festi az ember időben. Egy világosnál nincs gond, egybeolvad a lenövéssel.

Megnéztem a tegnapi Elifet.
Kiolvastam Nicholas Sparks: Szerelmünk lapjai c. könyvet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése