2018. június 25., hétfő

Hűvös hét kezdődik

Nagyon kellemes, hűvös idő kezdődött. Fantasztikusan díjazom, nem kell ventilátor, sőt, betakarózva lehet aludni, meg ilyenek...
Hajnalban Haramia szokásos nyávogáspartija miatt órákig nem lehetett visszaaludni. Ha egy-egy sorozat között van is némi szünet, mire megszűnne az ember, már megint nyávog kettőt... Pedig almozok külön pisi, külön kaki után, etetek többször, de ha fent van, ilyenkor egyszerűen így van el.
Ekkor, hajnalban azt éreztem, hogy az alsó ajkamban mintha belül elkezdene duzzadni valami. Több évtizede nem éreztem már ezt, hála istennek, nem voltam herpeszes típus. Néha előfordult kiskoromban, később már csak elvétve, több évente.
Kissé elborzadtam, mert visszaemlékeztem az érzésre, meg hogy milyen hosszú volt az az idő, míg elmúlott -- bár állítólag most már hatékony kencék vannak rá --, meg hogy engem speciel milyen frusztrálttá tett.
Mindegy, Haramia elcsendesült, én meg visszaaludtam. Nem volt sok idő, de mikor felkeltem, érdekes módon már nem érzékeltem annyira azt a húzó érzést, bár belül a göböt még igen.
Lényeg, hogy délre nyoma sem volt az egésznek! Fene se tudja, mi volt ez a sompolygó, ideiglenes, herpesz közeli érzés, de tényleg hála az égnek, hogy nem lett belőle semmi!

Honestyt fésültem, igen díjazta. Hatalmas dorombolással, buccolásokkal, keringőzéssel, olyannyira, hogy majdnem lehetetlen volt fésülni.
Postáscsengetéssel felvettem Szilvinek egy ajánlott levelet.

Kiolvastam Kerstin Gier: Halálom után felbontandó c. könyvét, jó volt, tetszett.
Hajat mostam, BK-t néztem, Danival cseteltem.
Ma első nap volt a D. cégnél, ma és holnap 8 órában fejtágítás, okítás, rengeteg új infó zúdult rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése