2018. június 29., péntek

Péntek a maga módján

Szilvi ma több helyen is bevásárolt kívánságaim szerint, de nyilván a magának megfeleltek szerint is. Igyekszik mindent legokosabban megoldani: jót és olcsón... ezért időnként sok helyet bejár, nemcsak egy helyen kapkodja össze a hiányzó cuccokat.

Paprikás csirkét főztem főtt tésztával. Haramia is örült.:)


Megnéztem a tegnapi Elifet, kora délután elvitték Bencust.

Romantikus molyos kihívás miatt két nap alatt elolvastam két Romanát: Jessica Hart: Esküvő a kastélyban, és Donna Alward: Piknik a hegyen c. történetét.

Viszonylag kora délután, úgy 4 óra körül csinnadrattára lettem figyelmes. Átmentem a konyhába, ahonnan a "központunkra" láthatok lényegében. Nem tudom, milyen fesztivál vagy program keretében, de egy fúvós zenekar adott kis koncertet úgy 6 számmal a Coop és DM melletti árnyas macskaköves úton, a piac előtti részen. Végighallgattam az ablakból, egy az egyben élvezhetően. Nagyon szuper volt. Nem tudom, ki talál ki ilyeneket, de már ezért is hálás tudok lenni, hogy hasonló rendezvényekkel egy kis örömet, kikapcsolódást visznek az emberekhez...

Este BK, mint minden hétköznap.

Dani ma, úgy félműszakja, azaz 6-7 órai munkája után közös megegyezéssel felmondott. 3 hónapig mindkét fél elállhat a szerződéstől... és neki nem a békázás az életcélja napi 12 órában, akár nappali, akár éjjeli műszakban. E kemény hét után kapott később a számlájára csaknem 28 ezer Ft-ot...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése