2018. április 10., kedd

Melegszik az idő

Kifejezetten meleg volt ma, annak ellenére, hogy itt-ott volt némi esőzés. Hol borult volt az ég, hol a nap sütött -- de meleg volt, 21-22 fok.
Magam részéről enyhe túlzásnak tartom. Ahhoz képest pláne, hogy két hete fagypont körüli idővel küszködtünk. Jól mondtam, hogy ne sípoljon senki a hideg miatt, jön a nyár rögvest, átmenet nélkül. Volt már ilyen nemegyszer, hogy szinte nincs is szükség átmeneti kabátra...
Még Szilvi is azt mondta, hogy "nagyon meleg van", pedig ő sokkal fagyosabb nálam.

Cseten leveleztem többekkel, és végre bepótoltam a blogot.
Spenótot főztem, minden feltét nélkül -- valahogy az most nem ment.
Nagy örömömre Szilvi kiporszívózott. Bár én naponta sepregetek és szedegetem a macskaszőrt, de az egyáltalán nem ugyanaz.

Megnéztem az Elif 144. részét, este pedig a BK-t.
Van egy kirándulásfelhívás, ugyanannak a szervezésében, akik a múltkor a hortobágyit indították. A tiszaugari arborétum lenne a cél, ugyanúgy tescós indulással-érkezéssel, mint a múltkori, és most még egy halászleves ebéd is lenne benne. Játszadozom a gondolattal; félek is, meg jó is lenne. A korai indulásnál az aggaszt, hogy nem tudok elkészülni és magamat lerendezni minden téren addig, mire indulni kell.
22-én, vasárnap lenne, a Föld napján. Ha komolyan gondolja az ember, nem ártana hamar eldönteni és lépni, mert ha betelik a busz, már nem lesz rá mód.
Kérdezgetek embereket, de mindenkinek dolga vagy programja van.
No mindegy, olyan sok dologgal voltam már így, igazán az legyen a legnagyobb bajom, hogy valahova nem megyek el...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése