2018. április 9., hétfő

Esküvős kihívás

Esküvők nyomában
moonchristal indított kihívást, ezen 222. résztvevő voltam.


Sziasztok, 
keresgéltem, de csak lejárt kihívásokat találtam a témában; ezért gondoltam, létrehozok egy új kihívást, mert remélem, nem vagyok egyedül azzal, hogy nagyon szeretem az esküvőket.

A kihívás teljesítéséhez: 
– 2 db könyv elolvasása szükséges, amelyben: valakinek esküvője van, esküvőre megy, esküvőt szervez, visszaemlékszik az esküvőjére stb. 
– Szükségem van a két „Én és a könyv” linkre, illetve két idézetre, amelyből egyértelműen kiderül, hogy esküvőn vannak, voltak, szervezik stb. 
– Újraolvasás is lehet.
– Az olvasásokat a kihívás kezdetétől fogadom el, teljes olvasás, ne „egyperces” legyen.
Ötletként jelöltem néhány könyvet, de természetesen más is elfogadható. A képek forrása: pixabay.com
Szeretettel várok mindenkit!

Ruth Ware: Sötét erdő közepén
"Másról sem esett szó, csak az esküvőről, arról, hol lesz a fogadás, milyen ruhája lesz Clare-nek, milyen a koszorúslányoknak, vajon nem túlzás-e füstölt lazacot kínálni előételként, és miért van az, hogy a vegetáriánusoknak mindig kecskesajtot adnak. Az egész csak még rosszabb lett, amikor rájöttem, hogy átléptünk egy láthatatlan vonalat, és most már nem mondhatom meg csak úgy, hogy engem nem hívtak meg az esküvőre."

Velencei Rita: Levendulaméz
"Kitűzték az esküvő napját is húsvét utáni második vasárnapra, aztán nagy hirtelen signor Bossi a fejébe vette, hogy nem egyezik bele a házasságba, csak ha a lány katolizál.
(...)
El is mentek Giuliano atyához, hogy készítse fel a szertartásra."

Ezeket vittem. Megkaptam a 327. plecsnit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése