2018. január 26., péntek

A táblácskáról...


A táblácskáról egy pár szót...
Októberben rendeltem, 3 hétre vállalták. Napra pontosan érkezett futárral a kis könnyű csomag.
Csak hát nem tudtam részletekben bejegyzést írni, mert akkor nem lett volna meglepetés Istvánnak.
Mindenkinek ajánlom a táblácskát mint ajándékot. Akár megrendelőként is, akár az ember önmagának rendeli (mert ilyen is van), és hát ugye a legjobb annak, aki kapja.
Évek óta nyomon követem őket, ismerőseim is vannak, akik kaptak már ilyet, és tényleg, eszméletlenül örül neki mindenki, aki kapja. És az ajándékozónak is nagy öröm. Előnye, hogy a táblácskát mi rendeljük, az elképzelésünket, részleteket, esetleges adatokat leírjuk -- aszerint készítik. Minden táblácska teljesen egyedi és személyre szóló, nincs több belőle. Négyféle méretben készül. Amit én rendeltem, a tenyérnyi, 10x15-ös méret. Nem mondom, hogy olcsó, de egyedi kézművesmunka. Ha pontos a leírás az elvárásokról, akkor a rajta lévők felismerhetők az ajándékozottnak. Kedves, szívhez szóló ajándék lehet. Lehet kérni díszdobozt, képtartót, aki szeretne.
És hát ami még meglepő, az a végtelenül figyelmes "körítés" -- én garnírungozásnak szoktam nevezni.
Kaptunk mellé még egy csomó dolgot, kérés és elvárás nélkül. Már a boríték is olyan kedves részleteiben...
Aztán van benne egy nagyon happy képeslap "táblácskás" rajzzal, kaptunk új táblácskára beváltható kuponokat, eredetiségtanúsítványt, a táblácska ízléses kis tasakban külön, és a levélre még egy kis privát üzenet is volt ragasztva: Legyen szép napod!
Egyszóval le voltam nyűgözve! Le is fotóztam minden részletet...
Megbecsült, értékes emléke lehet bárkinek, melyre ránézve szerintem évtizedek múltán is melegség önti el az ember szívét. Még az ajándékozónak is...

1 megjegyzés: