2018. január 7., vasárnap

Vasárnap csendesen

Hímzés a nap nagy részében.
Levest kívántam, hát odadobtam egy erőleveskockát, belefőztem jó sok kockatésztát, de csak félkeményre; kicsit sem szeretem, ha túlfő.
Anyám apró pogácsáit a mai nap reggeléig ettem. Kemény volt, de nagyon jóízű, úgyhogy minden reggel a két kanál gránátalmaszirup után egy pohár gyümölcslével beveszem a szívgyógyszereket, és utána meg tudtam enni 6-8 ilyen pici, diónyi pogit, megmikrózva. Ezt követően akár délután 3-ig is kibírom, hogy ennem kelljen pár falatot.

Mint kiderült, tegnap újra elkezdték, illetve folytatják a december elején abbahagyott Szultánát. Úgyhogy István küldte, én pedig megnéztem. Popikának is átküldtem. Vele csetelgettem is aztán, terveink vannak jövő hétre, remélem, minden összejön.

Jött Dani 4 óra körül, hozott almot. Nagyon visítva bírta ki az előző idáig, mert sokat termelnek a macskák. Akkor lennék nyugodt, ha vagy 4 db 10 kilós alom sorakozna nekem itt, mert így nem lazulhat a figyelem kicsit sem. Ha elfogyna az alom, nem tudom mivel helyettesíteni; itt nincs homok, mint anyámnál... Nem engedhető meg.
Danit már a hét elején el kell kezdeni oltogatni, hogy készülhet az alomhozásra. Mivel sokszor hétvégeken is dolgozik, esetenként plusz túlórázik, mindez három műszakban, ezt nem tudom napi szinten követni. Ezért szólok inkább az aktuális konkrét időpont előtt már egy héttel. Hát igen, ha kocsi lenne, az ilyesmi nem lenne probléma. Dani így is a hátán hozza biciklivel az almot, örülök, hogy két hétig kihúzza a 10 kiló anélkül, hogy őt sűrűbben zargatnám.
Mióta ennyit esznek a macskák, főleg hogy Haramia is, hát van ám végtermék sűrűn és rendesen...

Megnéztem A barátnőm férje c. kanadai filmet, és este pedig a Sztárban sztár+1 kicsi 6. részét.
Este 7 előtt hozták a gyereket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése