2018. január 2., kedd

Kezdődnek a hétköznapok

Miután kétszer sem sikerült a megfelelő kenőcsöt vennem két különböző gyógyszertárból (az egyik az én hibám, mert a név másik felét elvétettem; a másik viszont konkrétan a gyógyszerész tévedése), így neten megrendeltem végre azt, ami kell.
Szaporán vissza is igazoltak mindent, pár óránként jelzéseket kapva végül is holnap kiszállítják.

Megnéztem netről a karácsonyesti, ünnepi adását a Sztárban sztár + 1 kicsi műsornak, amiből a karácsonyfázás alatt csak elenyésző részletek maradtak meg.

Popikával cseteltünk, majd vonalason beszéltünk!
Ez nagy meglepetés volt, mert az UPC-s probléma óta tök süket a vonalhang. Azaz: nincs.
Ezért én azt gondoltam, hogy valami probléma maradhatott vissza... Mivel ugye, a net és a tévé sokkal fontosabb, a vonalas telefon csak elvétve van használva, ezért csak ritkán jutott eszembe a dolog. Nyilván olyankor azért kár tagadni, hogy ez azért zavart kissé, főleg, ha elgondoltam, hogy most majd megint menjek személyesen a telefont bejelenteni -- hát nem, én tutira nem fogom most ezt elölről kezdeni! Ja, nyilván mikor pár nappal a szolgáltató hibaelhárítása után egyáltalán leesett, hogy süket a telefon, természetesen első volt kipróbálni, hogy kicseng-e, ezért felhívtam mobilról -- nem csengett ki. Az elérhető csatlakozókat, dugót ellenőriztem, jól voltak. Ha felvettem a "talpáról" illetve letettem, volt hang- és fényjelzés is, tehát áramot kapott. Innentől elfelejtettem, aszontam, hogy passz. Ennyire nem volt fontos nekem... Aki akar, neten vagy mobilon elérhet.
Ezért volt nagy meglepetés, mikor a konyhában voltam és kifejezett csörgést hallottam. Konkrétan fel sem tudtam azonnal fogni, honnan jön és mi is ez. De aztán sikerült időben felvennem, úgyhogy tök jót beszéltem Popikával, és örültem, hogy mégiscsak jó a telefonvonal!
Felajánlotta, hogy odajön majd a Jerikóra 9-én!

Danival cseteltünk, mondta, hogy elmegy anyámhoz fát vágni és behordani.
Onnan fel is hívott, és anyámmal is beszélgettünk -- kérdezte, hogy van-e ingerenciám sárgaborsóleveshez, pogácsához és túrós lepényhez. Mondtam, hogy ha jut és gondolja, ilyenekhez természetesen.:) Úgyhogy később megjelent Dani és hozott a fentiekből. Pár napra megint meg volt oldva a kajagondom.
Daninak odapakoltam a legközelebbi alkalomra az anyámnak szánt göngyöleget, hogy majd ne kelljen odamenet előtt idejönni.

Azt hittem, még húzzák-vonják egy darabig, míg visszaállnak tévéadásilag a hétköznapokra, úgyhogy nagy meglepetés volt, hogy volt BK, ráadásul nem 22.10-kor, hanem 20.30-kor. Hogy mik vannak!

Este konkrétan hajat mostam.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése