2018. január 5., péntek

Honesty rajza

Elkészült Honesty rajza. Nem mondom, hogy műremek, de ha ránézek, tudom, hogy ez ő.
A bal szeménél a felső szem íve picit laposabb, kicsit ráül a szemhéja. Ettől is Honesty.
Hatalmas fehér nyaki-mellkas szőrzete van, úgy néz ki, mint egy skót juhász. Mikor megfésülöm, csodaszép, de egy perc múlva már így néz ki, mint egy raffiaszoknya.:) Szakállkás Hony.:)
Imádom a fülbojtját, meg a lábujjai pamacsait is.
Mostanában szerintem a csúcspontot döngeti a szeretete. Mindig is a fenekemben volt, de egy ideje különösen. Alig lehet tőle megmaradni; éjjel-nappal mellettem van, jön, ha kell, ha nem. Még altából is felébred és kijön utánam bárhova. Ha a mellékhelyiségekben vagyok, akkor is kitámolyog utánam és az ajtó előtt fekve vár.
A tévénézésem neki a csúcspont, rögtön jön mellém és jön a szerelmeskedés. Nyomja a pofiját, állandóan puszit adna, rajongva néz, a kezével folyton az arcomat matatja. Amit nem szoktam jól viselni és nem hagyom, az a kötelező nyalogatás. A kezemet még csak-csak, de olyan erősen reszelős a nyelve, hogy egy idő után fáj.


Nyilván a kis szarost is le fogom rajzolni. Mármint Haramiát. Ő, mint nemsokára 15 éves "alap-puma", szintén megérdemli. Elvégre mindkettő egyformán részesült versben, prózában is. Fényképben Honestyről sokkal több készült, mivel kezdettől fogva sokkal nyugisabb cica, ezáltal mindig jobban lehetett fotózni. Ma is nagyon fotogén, míg Haramia az evés és almozás mozzanatain kívül leginkább kakaós csigát játszva alszik, azon annyira rengeteget nem lehet variálni. Honesty még aktívabb, jön, megy, időnként játszik is -- sokan mondjuk, hogy egyáltalán nem látszik meg rajta a kora. Hiszen végül is ő is 13 lesz májusban.
És hát annyira hibátlan, gyönyörű, hogy remek eredményekkel lehet fotózni.

Csirkemellpaprikást főztem főtt tésztával. Haramia nagy örömére. Napokig jutott neki napi 1-2 adag. Honesty pedig kétszer kapott nyers csirkemellet, nyilván félretettem az adagot másnapra is.

Tegnapi Elif, kék macik hímzése, este BK.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése