2017. május 15., hétfő

Kapcsolt részek betegek

Hétfőn nem sok minden történt, terveztem a hetet, neteztem, beszéltem Istvánnal, anyukámmal, Szilvi vásárolt, befizette az aktuális két csekkemet, miközben Bencus itthon maradt három napra, mert lebetegedett. Már múlt héten is úgy járt, ilyen-olyan kanalasokkal, már egészen kezdett neki elmúlni, de aztán a hétvége után felerősödtek vagy újrakezdődtek a dolgok neki.
Egyébként Szilvi is hót beteg. Nem is nagyon érintkezünk emiatt, tehát nem járkálunk egymás szobáiba, de hát azért csak fennáll a fertőzés veszélye, ami most nekem igen kerülendő lenne.
Szilvi már a múlt héten nagyon elkapott Bencustól valamit, egyfolytában fújja, csahol -- és ez már egyáltalán nem az allergiája.
Szóval most három napig itthon voltak, Szilvi le szokott ugrani vásárolni, vagy csekkbefizetni, illetve első nap a Bencus ebédjéért is lement. Kár lenne nem elhozni, közel van az iskola, és hát az még meg van rendelve, jár. Azt mondja, hogy így, hogy nem sebtiben fogyasztandó, így akár 3 napig is betart nekik itt-ott, amúgy meg igencsak megy a pocsékba, mert mindig sietni kell, és nincs idő félig sem megenni...
Nekem csak a szokásos nap volt, de a többi a héten annál mozgalmasabb lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése