2017. december 10., vasárnap

Net nélkül is zajlik

Beszedtem a ruhákat, behajtogattam, szortíroztam, összepakoltam. Amit kellett, megvarrtam.

Délutánig vártam, majd megint betelefonáltam a kábelszolgáltatáshoz, ahol gyakorlatilag ugyanaz és ugyanúgy zajlott le, mint tegnap. Élő ember nuku, ami jutott, az is olyan, mintha a feleslegesen pattogó gyereket kéne lecsillapítani, hogy hogy nem érti meg a paraszt, hogy ők tudják és azon dolgoznak, nyugodjak már meg, legkésőbb holnap (ez mehet a végtelenségig ilyen alapon) egészen biztosan végeznek a hibaelhárítással. Újból feliratkoztam az sms-re is, telefonszám elismétlése és rögzítése megvolt alapból, és náluk is, nekem csak jóvá kellett hagynom. Amennyiben kielégítően megkaptam a válaszokat, a viszontlátásra.
A gyereket tegnap délben elvitték, ma este jön haza -- amúgy is a sok házi feladat be szokta tölteni gyakorlatilag az egész hétvégét. De ha mégis marad idejük tévézni, legalább nem itthon nem tudja nézni...

Szilvi beállítgatta az okostelefonomat, hogy ő hol és milyen ingyenes wifit talált, aszerint. Így én is rá tudtam nézni a netre, mert hát azért vannak fontos üzenetek, levelek!
Ma is kaptam e-mailt unokatestvéremtől, amit így el tudtam olvasni, de okostelefonról már mégsem akarnék normális hosszúságú levelet bepötyögni, de mindenképp pótolni fogom, ha már tudok a gépről. Pénteken írtam köszönő sms-t az utalási értesítő után, a mélt meg semmiképp nem fogom elfelejteni.
Mariam is írt, hogy a napkorongos antológia számomra járó példányait nála vehetem át, megírta, hogy hol. Nagy szerencsém van, mert szinte velünk szemben, az utca páros oldalán dolgozik egy élelmiszerboltban, oda kell csak átmennem, hogy át tudjam venni az antológiámat. Tavaly meg az Angyalföld téri savanyúságmarketben dolgozott, az is itt van; lám, mázlijaim is vannak, nem csak pechjeim! Így a postaköltség is meg van takarékoskodva ezáltal, debreceni nyomdában készül ui. ez az antológia, ezért tudja a helyi szerző helyben átvenni. Így gyakorlatilag mi vagyunk az elsők Mariammal, akik hozzájutunk.:)

Dani jött este fél 8-kor, hozott almot.
Egy könyvet kiolvastam gépen, epubban. Változatosság gyanánt néha játszottam pár kártyacsatát.:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése