2017. december 26., kedd

Karácsony másodnapja

Karácsony másodnapja a pihenés, a nyugalom napja volt.
Természetesen ez nem akadályozott meg benne, hogy három géppel ki ne mossak 2,5 gépnyi cuccot. Tegnap este, mikor Dani áthozta az anyám kajáit, egyúttal hozta a szennyest. Így ezen szépen túlestem így gép mellett, időnként teregetve, gépbe pakolva, kiszedegetve stb.

István-köszöntéseken is igyekeztem túlesni, nem sokáig halogatni.:)

Nagyon boldog névnapot kívánok itt is!


Anyám telefonált, megbeszélgettünk pár dolgot.
Rengeteg blogbejegyzést bepótoltam már ekkorra, ami sikerélmény. Hiába, aki egy hónapig is trehány, az magára vessen.
Anyám hívta fel a figyelmem, hogy egy új Tüskevár filmet adnak most délután, nézzük meg. Így is lett. Bár nekem a régi az etalon, meg az azért hosszabb volt, több részben adták, ez meg egy másfél órás családi film - a lényeg maradt, viszont mai korra átültetve benne pár dolog, pl. öltözködés, meg hát -- színes! Lényeg, hogy nagyon szép a film, a természetről szóló jelenetek igazán csodásak. A falusi élet, az ízes beszéd, a kaják... Érdemes volt megnézni.

Megnéztem még a múlt heti Szulejmánt is, aminek a végébe bele-belealudtam a CT-s nap végén. Ekkor még azt hittem, hogy sürgős, mert ugye, holnap szerda. Igen, csakhogy ebben az évben nem folytatnak már semmilyen sorozatot, így nem lesz sem Elif, sem BK, semmi.

Szilvin pedig kitört valami kóros betegség, valószínűleg elkapott valamit, mert nem csupán sima takonykór. Lázas is. Úgyhogy egész nap deglett szegény, de azért szedi, amit ilyenkor kell, meg rengeteg forró teát iszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése