2017. szeptember 16., szombat

Szombati "csemegék"

Miután megnéztem egy filmdrámát a tévében -- Rém hangosan és irtó közel  (Sandra Bullock, Tom Hanks) --, főztem egy lecsós csirkeszárnypörköltet főtt tésztával.
Tudtam is belőle lapátolni, természetesen csirkés ebéd nem létezhet Haramia nélkül. Mivel ezt előre halálos biztonsággal tudom, ezért előre neki rakok ki (két csirkeszárnytő lehántva a csontról) egy adagot, még ha én éhen pusztulok is már. Nincs annál rosszabb, amikor végre nekilátnék, és akkor jön a macska, szintén éhenhalás küszöbén, holott már harmadjára eszik aznap, én meg még csak először ennék.
Mosogatás után az István által minden hétköznap átküldött Elif sorozat megnézésével haladtam: megnéztem 3--6. részt belőle, úgy átlag 50 percesek így, reklám nélkül.

Közben Bencust elvitték kora délután, Szilvi kivitte a degesz állapotú 60 literes szemetet, aztán telefonáltunk Istvánnal.
Este megnéztem az X-faktor 3. részét. Nem írom le mindig, tudom, hogy nem minőségi műsor ez itt minálunk, de nagyon kíváncsi vagyok a jó hangokra. Most is volt pár olyan, akik miatt érdemes volt, a zsűribalhéktól viszont szívesen eltekintenék, de úgy látszik, így van írva a forgatókönyv... hungarikum...:(

Szilvi ősziesre varázsolta az ajtajukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése