2017. szeptember 23., szombat

Esős szombaton

Úgy volt, ilyen félterv-szinten, hogy ma átmegyek a Kazinczy-iskolába a nagykervásárra. Mostanában szinte minden szombaton van, de nem tudtam összeszedni magam. Most már talán össze bírtam volna, de már hajnaltól arra ébredtem sűrűn (macskák miá), hogy esik az eső.
Nagyon szomorú volt az idő, és esett is egész álló nap. Úgyhogy nem volt kedvem esernyőzni, hideg is volt, és a Dani által kapott új paplanom alatt olyan issssteni volt feküdni, még ha visszaaludni nem is okvetlen tudok Haramia miatt.
Lényeg, hogy most sem mentem a vásárra.

Megnéztem a tegnapi, 15. részét az Elifnek, melyet István gondosan idetálal nekem reggelenként.:)
Anyám felhívott, jól elbeszélgettünk, még mindig fel van háborodva az esti beosztásom miatt...
Főztem húsos makarónit, jó nagy fánglival sikerült... úgyhogy mondtam Szilvinek, hogy tegyen rá maguknak ketchupot és sajtot, akkor hasonlít a bolognaira, és tessék termelni befele.

Délután Letrozol.
Katával sokat cseteltünk ma azzal kapcsolatban, hogy ő szeretne elkísérni engem néha a sugárra. Én ennek nagyon örülök, és remélem, nem terhelem nagyon. Bár az Egyetem sugárúton lakik, onnan jön biciklivel, és a Klinika előtt találkozunk, amennyiben ideje és kedve van -- úgyhogy remélem, nem nagy terhelés, de hát ő ajánlotta fel. Ő meg néha attól tart, hogy nem akar tolakodni, hátha én nem szeretném stb. Pedig DE! Szeretném!:)
Tehát most megbeszéltük, hogy hétfőn 6 előtt 5-10 perccel találkozunk a Klinika előtt. Engem ott tesz le a 22-es, ő pedig biciklivel jön. Egyébként is régen találkoztunk már személyesen, és még friss benne a gyász is... szegény édesanyja, akit évekig ápolt, elment. Szerettem volna kimenni a temetésre, de nem bírtam, még nem mertem...:(
Sokat szoktunk írogatni egymásnak, tehát mindennel képben vagyunk egymásról, de azért remélhetőleg neki sem árt talán egy kis "kiöntése a szívnek".
Szóval bármikor jöjjön, nekem ad egyfajta biztonságot, és jobban is telik az idő, ha várakozni kell. Utána meg, ha még a buszt is megvárja velem, akkor tökéletes nyugalmat ajándékoz nekem, aki már nemcsak a sötétben fél, ami pedig van már fél 7 után is, hanem nappal is. Ha két hangoskodó "erős csávó" jön velem szemben, én már attól félek, megérzik rajtam az adrenalint. Inkább átmegyek, ha van túloldal...

Este megnéztem az X-faktor 4. részét. Hozta a megszokott formulát...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése