2017. szeptember 11., hétfő

Blogpótlásos nap

Ma egyébként Bencus nem ment iskolába, mert már hétvégén torka fájt és betaknyosodott.
Elég sokan hiányoznak most, Bencéék 14-en vannak és ebből, mint utólag kiderült, 6-an hiányoztak.
Emlékszem, tavaly is így kezdték az évet, 1-2 hét után betegség.

Ma lényegében egész nap e blognak a pótlása volt... 19 napot kellett pótolnom, hogy rendben legyünk. Még szerencse, hogy van egy asztali naptáram, abba szavakat írok emlékeztetőül minden naphoz, így azok alapján vissza tudtam emlékezni. Persze elképzelhető, hogy kimaradtak dolgok, de késő éjszakába nyúlt a dolog, hiszen közben azért voltak más dolgok is.

Szilvi reggel bement az iskolába, mert az ebédlemondást fél 9-ig kell intézni, és nem vették fel a telefont 20-szori hívásra sem... Így személyesen mondta le -- mondjuk, a konyhásféle sztori, hogy miért a rossz telefon száma van megadva, sem állta meg a helyét. Legalábbis nem válaszolt, csak terelt, amikor Szilvi rákérdezett, hogy a rossz mobilon kívül látja, itt van egy okostelefon meg egy vonalas, miért nem azok száma van megadva? Na mindegy... Ha egyébként a mai kaját el akarja délben hozni, úgyis be kell jönni egy papírért, amire most rákérdezett, mert anélkül az is kimaradt volna...
Ezután a Lidlbe ment. Bencus addig itthon volt, nyilván nem húzgálta magával.
Később elment az iskolába az ebédért.
Délután pedig elmentek a gyerekkel a gyerekorvoshoz. Semmi komoly, pár napot adott neki a doktornő, csütörtökön már mehet is.
Szóval mibe sincs mászkálásilag egy betegség, egész nap ebből állt ki Szilvi.

Telefonált anyám, István; este a Survivor, BK -- és még utána is blogpótlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése