2017. szeptember 20., szerda

Csomag érkezik

Mától megint szedem a Nitromint retard mellett a Bisoprolol Sandozt. Míg ez utóbbi nem volt, a Betalocot szedtem helyette. Persze nem túl régen, csak amióta ezeket az apróbb gyógyszereket nagy elővigyázatossággal újra be tudom venni. Néha azért kísérik az akciót öklendezések, nem tudom, mikor lábalok már ki ebből, meg mikor tér vissza az előző életem szerinti "minimális, de étvágy"-am.
Mikor fogok tudni végre már egy kávét meginni? Vagy nokedlin kívül más köretet?
Most is csak a nokedlit tudtam megkívánni, így főztem csirkemájpörköltet nokedlivel.
Kétszer tudtam belőle enni, nokedlit direkt keveset csináltam, hogy ne menjen a vakok javára. Szilviéknek volt még kaja, ráadásul a májért nem lelkesednek -- de ettől nem féltem, így legalább Haramiára pár napig nem lesz gondom, bármilyen főtt kajás csirkealkatrésszel jól tartható, addig sem fogy a tálkás konzerv.

Reggel is kaptam egy mélt, amelyben már a csomaghozási intervallum szerepelt: fél 5 és fél 6 közötti időszakban történik meg a szállítás.
Ehhez képest már fél 4-kor kaputelefonált a futár, és megkaptam a csomagot!
Kézbesítés után általában küldenek egy elégedettségi nyilatkozatot a futárszolgálattól, melyet ki lehet tölteni. Én úgy vagyok vele, hogy hadd örüljenek: kitöltöm mindegyiknél.:)
Délután szoktam bevenni a Letrozolt, ami az endokrinterápiám lényege. Akkor is, ha nem írom. Ez az, amit lehet, hogy örökké kell szedni és jó sok borzasztó mellékhatása lehetséges, de nem biztos...
Egyelőre nem érzek semmit.

Délelőtt megnéztem az Elif 12. részét.

Este 9 körül jött Dani, almot hozott az Aldiból, valamint egy mákos sütit, mert tudja, hogy a mákosakat tudom enni.
Este Survivor, BK, Szulejmán  tévémaraton zajlott.:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése