2016. október 9., vasárnap

Oroszlános pólók

Vasárnap esett az eső egész nap.
Valószínűleg a számlaírás utáni megnyugvás, a végre itthon való kialvás lehetősége miatt érdekes módon majdnem 11 óra volt, hogy felébredtem, de nem bántam. Végre, hosszú idő után úgy éreztem, hogy kialudtam magam. Nem volt ez azért annyira rengeteg, mert bőven 3 felé járt, mikor fürdés után végre lefeküdtem... szóval nem kell azt hinni, hogy 12 órás műszakot aludtam, csupán végre megaludtam 8 órát hosszú idők óta...


No, ezt a két pólót hoztam a kölyköknek ajándékba. Szerintem többre mentek vele, mintha Bencének egy milliomodik "játékfélét" és Szilvinek egy kis mütyürt hozok - egy-egy hosszúujjú póló a westendi C&A-ból, ahol Istvánnak vettem a kapucnis felsőt.
Alig vártam, hogy le tudjam őket együtt fotózni. Úgy tűnt, örülnek neki!
Direkt kicsit nagyobbakat vettem, egyrészt, hogy mosás után ne legyen meglepetés... másrészt, mert Bencének így akár 2-3 évig is jó lehet; és Szilvinek pedig azért, mert nem szereti a túl passzentos dolgokat.

Csináltam róluk jópár fotót.











Naná, hogy Honesty nem maradhatott ki a cirkuszból. Mivel törzskönyve szerint is ezüst-fekete cl. cirmos a bundája, így tökéletesen passzol a pólókhoz.:))
Neki mindig ott KELL lennie, ahol éppen TÖRTÉNIK valami. Bármi.:))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése