2016. szeptember 12., hétfő

Netes szülinapom

A szülinapomról természetesen beszámolok, de most egyszerűbb így hajnaltájt először a netes szülinapomról írni pár szót. Nem tehetek róla, én nagyon bírom ezt, tudom én azt jól, hogy a legtöbb ember csak azért tudja a többiek születésnapját, mert a FB jelzi minden áldott nap. Ezért kap az ember egy csomó ismerőstől köszöntést. De akkor is, kinek nem esik jól bármiféle megemlékezés, vele való foglalkozás?
Úgyhogy én szeretem. Mint ahogy én is fel szoktam köszönteni mindenkit, sőt, külön foglalkozom "képesítésekkel" is, én is szívesen szoktam fogadni a megemlékezéseket.
Nyilván rendszeresen, évről évre van egy csomó olyan ember, akiket én állhatatosan minden évben felköszöntök név- és születésnapján, és direkt vagy véletlenül, de nem kapom vissza. Mindegy, érteni nem értem, hiszen ez nem kerül pénzbe, csupán figyelmesség... de nem is azért csinálom... amihez még memória sem kell, csak 1-2 perc. De nem, csak azért sem. Pedig már rég nem dőlök kardomba emiatt. Jól van, ők csak nyugodtan legyenek így boldogok, én talán továbbra is zavarni fogom őket mindig a felköszöntéseimmel, sokszor már attól boldog vagyok, hogy egyáltalán megköszönik.
Nem tudom, hogyan összesít a FB, de a végén 227 értesítésről adott számot, nem számolva a privátokat, amelyek szintén voltak vagy 60-an. Úgyhogy azt hiszem, nem panaszkodhatom!

Jó szórakozásom, hogy a képeket pedig, mint eddig is, le szoktam menteni egy szülinapi mappába. Elvégre akik küldték, azalatt az 1-2 perc alatt képesek voltak velem foglalkozni... Úgyhogy ide most 110 képet fogok feltölteni... Egészségemre. Elvégre, nyavalya essék bele, 60 éves lettem... :-O


                                     
                                           
       

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése