2016. szeptember 16., péntek

Kamu-akció?

Tecsó.
E hó 15-21-ig Félix-akció hírének örülhettünk a reklámújságjukban.
Azért elmondanám, több-kevesebb sikerrel ez mindig bejött. Igaz, pl. legutóbb az újságban reklámozott 5-6-FÉLE helyett 2-féle volt, de hát ez ellen még nem lehet apelláta, örültem ennek is, az eredetinél jóval olcsóbb áron.
Most viszont hiába kerekedtem fel rögtön 16-án, azaz második napon.
Nem volt Félix! Egy darabig keringtem, mint gólyaszéklet a levegőben, hátha csak pillanatnyi megüresedés, és majdcsak hoznak utánpótlást. Ám hiába mentem vissza 5-jére is, sehol semmi.
Nagy keservesen találtam egy dolgozót a pultok között, aki nem találta degradálónak udvarias kérdésemet, miszerint ha tegnaptól van akció, akkor már rögtön másnap hogyhogy nincs.
Mondta, hogy ők annyit tudnak kitenni, amennyit szállítanak. De mondok, akkor mér van az újságban ez a 6 napos akció? Lesz-e, várható még egyáltalán? Ő nem tudja. Meg hogy higgyem el, ma kb. én vagyok az 500., aki ezt kérdezi. Mondom, volt egyáltalán? Hát, valamennyi biztos volt...
Oké, olyat már tapasztaltunk, hogy többszöri elmenetelre sem volt ÉPP az az akciós száraz macskatáp, amihez kupont is küldtek a kártyásoknak, amennyiben kigyűlt párszáz Ft kuponra való. A világban sem volt.
Rögtön a kuponakció lejárta után LETT!
Na, ez az igazán dühítő, mikor hülyére veszik a parasztokat.
Így aztán kárvallottan mentem haza a dögmelegben, igazán nem hiányzott ez most, időben is tudtam volna mihez kezdeni otthon! És akkor továbbra sincs akciós Félix sehol, az otthoni, még meglévőkön kívül.

Dani szerencsésebben járt, mert volt olyan rendes, hogy előzetes lebeszélésünk alapján éjszakás létére elment az Aldiba, és hátizsákban, biciklivel hozott 2x10 kilós almot! Odaadtam 1500-at, és most jó időre meg van oldva újból ez a gond, én amúgy is csak egyet tudok nagykeservesen felhúzni a banyatankkal, ami elég hamar ismételhető. Igaz, ha két almot hoz, magának már nem tud vásárolni semmit, így kétszer kell mennie...
De hát cserében viszont kedden két géppel mostam rá, és mostanra behajtogatva szépen elvitte a tisztát.
Mert a szülinapkor már kicseréltünk 1-1 adagot. Én az előző tisztát adom, ő a következő szennyest.:)

Most csak azt nem tudom, hogy kísérletezzek-e még 21-éig egyáltalán újrapróbálkozással... Honnan a jóistenből tudhatnám meg, konkrétan aznap van-e akció? Most ha egy telefonszámot találok, aki, feltételezem, valami irodista, majd okvetlen meg tudja-e mondani, nem csupán rávágja-e, hogy van-e a kirakodótérben akciós Félix-e vagy sem? Költői kérdés.
Mindenesetre én balgaag este ez üzlet oldalán kihasználtam az "írjon nekünk"-et, és feltettem e kérdést.
Már elküldtem, mikor jóvá kellett hagynom az általam megadott mélcímre jött levélbeli linknél, hogy én írtam-e a kérdést, aztán mikor jóváhagyták, akkor látom: válaszadás max. 21 napon belül.
Csesszétek meg... jó, hogy az akció még 5 nap... meg hogy nem előre közlitek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése