2016. szeptember 30., péntek

Megjelent a 4. e-könyvem


Elkészült a legújabb e-könyvem.
Nagyon büszke vagyok rá, hogy ezeket ki tudtam hozni az idén. Ezzel elmondhatom, hogy pár, anyagleadás utáni verset-írást leszámítva minden, amit írtam, publikálva van könyvekben is.
A Múltbéli pillangókat is természetesen a Netlíra E-könyvek Kiadója Kft. készítette, onnantól, hogy szerkesztésileg, korrektúrailag nem kellett belenyúlni, a borítókhoz is én küldtem a képeket.
70 vers és 16 kispróza található benne, úgyhogy ez most csak 84 oldalas, nem 200 oldalon felüliek, mint az eddigiek. Átfedések nincsenek a 6 könyvön belül természetesen.
Holnap be lesz küldve a köteles példány, ISBN már a PDF elkészültekor megvolt.


Az e-könyv elkészültekor átnézésre megkaptam a példányokat, a PDF-et már előbb, nekem az jobban szokott tetszeni, verseskönyveknél átláthatóbb és értelmezhetőbb, mint az epub. Bár az e-olvasós programokat is lehet állítgatni, de szinte lehetetlenség úgy beállítani, hogy kijöjjön az a szabályos A5 tördelt, ami nyomdai szabványnak is megfelel. Hát, nem... de hát ez az e-könyv. Itt félre kell tennem a nyomdászságot... Mivel papírkönyvre nincs pénzem, ezért ennél a megjelenési formánál vagyok kénytelen maradni. De szerencsére egyre inkább kezd elterjedni, és többnyire sokkal megfizethetőbb; én pár éve rengeteg regényt is így olvasok.
Kértem előre szintén István számára dedikált példányt, s ha az előzőre azt mondtuk, hogy évfordulós ajándék, ez akkor a szülinapi. Természetesen ezek a NEM kézzelfogható ajándékok, de remélem, azért ezzel kárpótlom azért, hogy én nem vagyok képes toronyórát láncostul vinni, bár azért remélem, nem kell nagyon szégyenkeznem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése