2016. szeptember 30., péntek

Akciós macskakaja végre összejön

Tescóztam ma egyet, busszal, mert a reklámújságjukban a 4-es csomag Félix volt akciós.
A Tecsózás előtt lementem a piacra, és vettem valamit, amit kigondoltam ajándékba és tudtam, hogy ott jó minőségűt lehet venni. Ezután bementem a Coopba, és megvettem a bérletet. Ui. mire hazajövök, már 5-én túlleszünk, és nem tudom megvenni egyszerűen a bérletet, holott akkor már majd az új havi kell...
Ezekkel felmentem, mert nem akartam cipelni magammal a Tecsóba..
Aztán újra le, buszhoz.

Odaérve látom, hogy ugyanúgy 569, mint amennyiért két hete ezt voltam kényszerült venni, mivel az akkor akciósnak hirdetett 12 tasakos dobozos Félix lett volna az akciós, de kétszeri elmenésem alkalmából NEM volt az. Illetve... nem volt áru. A második alkalommal legalább kiírták, hogy A készlet hiányos. Magyarul: NINCS. Az ember megy a reklám miatt, oszt semmi...
Na mindegy, most viszont nem értettem a dolgot, mert az eredeti áron volt árulva a 4-es Félix, ugyanakkor sárga cédulák voltak alattuk, melyen rajta az a szó, hogy AKCIÓ. Mondom, mi a szűzmárja ebben az akció??
Felhívtam Szilvit, hogy nézze már meg a reklámújságot. Tényleg akció van pedig, tegnaptól. Már épp felháborodásom zúgott volna belőlem, mikor Szilvi meglátta és egyből mondta is, hogy viszont oda van írva, hogy KÉT csomag vásárlása esetén csak 449 a 4-es csomag! S ekkor már nekem is eszembe jutott, hogy tényleg így írta az újság.
Viszont ha addig élek, sem fogok tudni rájönni, hogy itt ezt miért nem írják ki? Olyan nagy valami lenne? Egyetlen nagyobb plakát kéne, melyen közlik ezt az apróságot. Ui. akinek nincs hozzáférése, nem kap stb. reklámújságot, honnan a brandtból kéne ezt tudnia?
Szóval leemeltem 12 zacskó négyest, de egészen fizetésig nem voltam benne biztos, hogy tutira nem-e rendes áron veszem! Viszont lám, múltkor is megvettem, hiszen a macskákat rohadtul nem érdekli az indok, ha egyszer enniük kell...
Gondoltam, lesz, ami lesz.
Még Szilvinél le sem tettem a telefont, mikor csörgött a családi. István volt, mert ilyenkor mindig sűrűbben hív, mikor már közeledik az utazásom napja. Nem kell-e ez vagy amaz... meg ilyenek...
Na, kicsit arrébb megyek, még vettem némi kajaféleségeket, ha már itt vagyok, anyámnak kerestem pont az aloé vera sprayt, mert itt a legócsóbb, csakhogy én még itt sosem vettem, és valahogy nem tematikusan vannak az aloés termékek kipakolva. Minden fajta terméknél ott van az aktuális aloés is. De hogy ezért mit be kellett járni, míg végre felfedeztem! Így lényegében a DM-es árhoz képest 500 Ft-ot nyertem rajta, tehát vettem egyet anyámnak is és magamnak is. A maradék 500-ából, amit meg adott rá, vettem neki két sprotnit, mert arról beszélgettünk valamelyik nap, hogy ő azt hogy szereti, de hát már isten tudja, mikor evett utoljára. Mikor mondtam neki, hogy sőt, még létezik paradicsomos formátumban is, teljesen elképedt. És nem is drága. Sőt, a többifajta olajos halhoz képest egyáltalán nem drága.
Úgyhogy kicsivel több, mint az 500-asért vettem neki egy sima olajost és egy paradicsomost.
Majd ha Pestet megjártam, elviszem neki ezeket is.
Lényeg, hogy közben megint csörgött a családi telefon. Má' meg anyám volt, hogy otthon vagyok-e, mert már megint nem nézte a skandináv sorsolást (ilyenkor meg szoktam neki nézni).
De mondtam, hogy majd otthonról visszahívom, mert most Tecsózom.
Szerencsére a pénztárnál kiderült, már fizetés után, persze, hogy le van vonva a kedvezmény a Félixek árából. Na, hálisten, akkor ez most kivételesen sikerült!
Ezek után busszal mentem haza, igen melegben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése