2014. január 4., szombat

Egy év alatt 100 könyv kihívása tavalyról

Egy év alatt 100 könyv (2013)
Mary_J kihívása, és egy év alatt 267 résztvevővel zárult.


Kedves résztvevők!
A kihívás eredeti tulajdonosa nem foglalkozott már vele. Én vettem át, de ez most nagyon sok változást fog eredményezni. Egyrészt, mivel a az elhanyagoltság időszakában született egy másik kihívás, amely a 2012-es évre értékeli a 100 könyv elolvasását. És mivel én azon felhasználók táborába tartozom, akik nem tartják értelmesnek, ha két kihívásnak pontosan ugyanaz a célja, ezért most megpróbálok értelmet adni ennek. Méghozzá azzal, hogy átütemezem a jövő évre. :)
A kihívás tehát 2013. január első napján veszi kezdetét, a feladat pedig 100 könyv elolvasása!
A 100 elolvasandó könyv minimum oldalszáma könyvenként 100 oldal! Ez vonatkozik a regényekre, a novellákra és a verseskötetekre is. És persze a mindenféle non-fiction könyvre is (pl. tudományos irodalom).
A képregények viszont csak és kizárólag abban az esetben érnek, ha elérik a 200 oldalt (ezt kiadás felvitelével kell igazolni).
Újraolvasás viszont természetesen ér.
Azoknak, akik csak „komolyabb” irodalmat olvasnak, nekik nem kell polcot készíteni a kihíváshoz, akik viszont képregényeket és gyerekkönyveket és más hasonlóan rövid műveket is olvasnak, tőlük szeretnék polcot kérni a versenyben érvényes könyveikről és a hozzájuk tartozó olvasásokról. Ezeket egymással párban egymás alá pakoljátok. Aki ebbe a kategóriába tartozik és nem készít polcot, az nem fog zöldítést kapni.
100 elolvasott könyv 2013-ban, ami eléri a 100 oldalt (képregény abban az esetben ér, ha eléri a 200 oldalt)!
UPDATE!: Mivel egyre többen vagytok, akiknek csak 1-1 olvasás hiányzik a teljesítéshez (no és én se akarok mumus lenni:))), a még decemberben megkezdett, de csak januárban befejezett olvasásokat is elfogadom.

*

Az én olvasásom 2013-ról 107 db könyv. Természetesen a 100., kritériumoknak megfelelő könyv befejezése után linkeltem az éves olvasási oldalamat, úgyhogy hamarosan megkaptam a 144. plecsnit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése