2017. november 5., vasárnap

Kirándulásterv

A könyvmegjelenésemen kívüli történéseket is leírom e napról:

Délelőtt megnéztem a tegnapi Szultánát, melyet István küldött át természetesen.
Kreáltam kapros-bazsalikomos-tárkonyos, tejfölös húsos makarónit.

Feltűnt a FB-on egy programhirdetés, mellyel pár napja nagyon szemezek: a Debreceni Nagyerdőért Egyesület és a Hortobágyi Madárpark--Madárkórház Alapítvány szervezésében hortobágyi buszos kirándulás lesz. Már isten tudja, hányszor elolvastam a programot, és valahol nagyon el szerettem volna menni. Csak egy félnapos program, tehát remélhetőleg bírnám, ahogy a temetőt is kibírtam.
Soha nem csináltam belőle gondot, ha egyedül kellett mennem egy programra, mint koncert vagy kiállítás, de itt kicsit elgondolkoztam, kinek lehetne szólni, kicsit biztosabban érezném magam, meg mégiscsak más, ha megoszthatja az ember az élményt valakivel.
Ildikóra gondoltam először. Ő nagyon fitt és rendkívül mobil nyugdíjas, és nem utolsósorban és abszolút konkrétan ő is bagolybolond, mint én. Mindenesetre megosztottam az oldalán a programot és rákérdeztem, hogy esetleg nem lenne-e kedve. Hát... volt! Minden kétség és bizonytalankodás nélkül, azonnal.:)
Fel is hívott telefonon, jól megbeszéltük a dolgokat.
Még délután megírtuk a regisztráláshoz a mélt mindketten, amire választ is kaptunk, hogy a 2500 Ft költség utalása után, annak hozzájuk való beérkeztével történik meg a regisztrálás.
Úgyhogy én még ma este fogtam és átutaltam a díjat -- egyúttal a könyvkiadásomat is kiegyenlítettem Miki felé -- holnap délelőtt megkapják. (Ildikónak következő szerdán, személyes OTP-s jelenléttel sikerült az utalása!)

Este Bencust hozták.
Megnéztem a Sztárban sztár 9. részét -- jövő vasárnap már döntő lesz!

2 megjegyzés: