2017. november 17., péntek

Nyugis péntek

Még 10 perc hiányzott a 8 órához, mikor sms jött a futártól, megjelölve az időintervallumot, amikor hozzák a csomagomat.
Nagy izgalommal vártam.
Addig hiányosságokat pótoltam, megnéztem a tegnapi Elifet, s háromnegyed 1-kor telefon, majd kaputelefon, futár.
Megjött az ajándékba szánt csomagom, mellyel jó órahosszat "elvoltam", olyan gazdag garnírungozást kaptam mellé! Ahogy kibontottam, egyik meglepi a másik után, ahogy szedegettem elő a kis légbubis borítékból a cuccokat -- hogy mi minden fért bele! Olyan sok apró kedvesség, hogy az ember nem győz rajta csodálkozni. Már maga a boríték is olyan, hogy látszik rajta a figyelmesség, az örömet okozás szándéka.:)
Szívesen megosztanám itt is, mert nyilván mindent lefotóztam, de egyelőre nem lehet, hiszen ajándékba szánom...

Bencust elvitték, ma az ő iskolájában nincs tanítás.
Este Ázsia, BK, netezés.
Gondolkoztam, milyen jeles események kötődnek ehhez a dátumhoz -- anyai nagyapám halála jutott eszembe, még 1979-ből... egy régi barátnőm kisfiának születésnapja, 1980-ból... de volt még valami, ott motoszkált az agyamban, nem jutott eszembe, aztán elterelődtek gondolataim.
Később Szilvi juttatta eszembe, mi is az: ma 10 éve volt az esküvőjük... Szóval ha nem megy rommá a házasságuk, ma lennének mááááár 10 éves házasok. Szinte hihetetlen.

Éjszakára bekapcsolva hagytam a gépet, mert István szokásos átnézése következett, miszerint kelletlen vagy romboló fájlok nem keveredtek-e bárhová, valamint programfrissítések, ilyesmi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése